На Львівщині шукають усе російське майно

18:20 7 квітня 2022 р.

Фото до новини

Наказом начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького для пошуку об'єктів права власності Російської Федерації створили міжвідомчу робочу групу.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Завдання міжвідомчої робочої групи – здійснення на території Львівської області заходів, спрямованих на виявлення об'єктів права власності країни-агресора – Російської Федерації та її резидентів. 

«У тому числі, недопущення здійснення фінансово-господарських операцій з юридичними особами – резидентами Російської федерації» – йдеться у наказі від 5 квітня №52/22.

До складу міжвідомчої робочої групи, за погодженням, включили представників від: Бюро економічної безпеки, Львівської регіональної митниці, Львівської залізниці, Нацполіції у Львівській області, Львівського обласного центру комплектування та соцпідтримки, Західного міжрегіонального територіального управління АРМА з місцеперебуванням у Львові.  

Головою групи визначили першого заступника начальника Львівської ОВА Андрія Годика. 

Нагадаємо, що ще 3 березня на терміновому засіданні парламент ухвалив закон про примусове вилучення в Україні об'єктів, що належать Росії, російським компаніям і громадянам Росії.

Рішення про конфіскацію ухвалюватиме РНБО.

Російські власники Моршинської намагаються її продати, щоб врятувати від націоналізації

Торік на Львівщині торгували з Росією 94 суб'єкти підприємницької діяльності

В Україні примусово вилучатимуть майно незалежно від громадянства: у кого і за що

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів