На Львівщині розшукують самозаліснені ділянки, щоб тергромади передали їх лісогосподарським підприємствам

10:53 22 червня 2023 р.

Фото до новини

Дві вже знайшли і погодилися зробити це.

На Львівщині проведено інвентаризацію самозаліснених і придатних для створення лісів земель. Про це було зазначено на нараді щодо обліку та передачі самозаліснених і придатних для створення лісів земельних ділянок, пише Dailylviv.com.

У межах області визначено 4211 га самозалісених земель і 9926 га ненаданих у постійне користування лісогосподарським підприємствам лісів.

Уже отримано дві позитивні відповіді щодо можливої передачі лісогосподарським підприємствам 9,3 га самозалісених земель у Красненській і Трускавецькій територіальних громадах.

За підсумками наради начальникам районних військових адміністрацій спільно з головами міських, сільських і селищних громад, Карпатським лісовим офісом ДП «Ліси України», ОКС ЛГП «Галсільліс» дано доручення актуалізувати переліки самозаліснених і придатних для створення лісів земельних ділянок в межах територіальних громад.

На підставі отриманої інформації Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства скеруватиме подання до органів місцевого самоврядування щодо їх віднесення до самозалісненпих земельних ділянок.

Керівник Яворівського лісництва на Львівщині продавав дорогу деревину як звичайну

На території Соснівського лісництва за два місяці незаконно зрубали понад 200 дубів

Стрийські ліси поділили на категорії: найбільша - експлуатаційні ліси

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів