На Львівщині готують пункти обігріву для населення

18:23 19 жовтня 2022 р.

Фото до новини

У листопаді донорські організації передадуть рятувальникам нашої області 38 пневмокаркасних надувних наметів, які можна буде використати як мобільні пункти обігріву.

Окрім того, фахівці головного управління ДСНС України у Львівській області готові додатково розгорнути ще 25 мобільних пунктів, щоб усі, хто буде потребувати, могли зігрітися. 

Станом на сьогодні на Львівщині є 131 стаціонарний пункт обігріву для населення.

Про це повідомив начальник ОВА Максим Козицький, пише Dailylviv.com.

За словами Козицького, пункти обігріву запрацюють із настанням холодів. Про адреси жителів області повідомлять представники територіальних громад. 

Окрім того, Львівська ОВА домовилась із донорами й організаціями про забезпечення закладів охорони здоров'я та соціальної сфери мобільними котельнями, дизельними генераторами, дровами та вугіллям. 

"Зважаючи на те, що надходить холодна пора, Львівщина готується прийняти нову хвилю вимушених переселенців – із тих областей, де опалювальний сезон не можна почати через перешкоджання окупанта. За попередніми підрахунками, йдеться про 100 тисяч людей. Готуємо тимчасове житло для них, просимо наших партнерів допомогти нам забезпечити його обігрівачами, дизель-генераторами, матрацами та ковдрами", - зазначив Козицький.

Осінні канікули у школах Львова перенесуть

Президент провів стратегічну нараду: що робитимуть у разі виведення з ладу енергосистеми України

Уночі частину Львова відімкнуть від електропостачання

Росія знову вдарила по Бурштинській ТЕС, спалахнула пожежа,- голова ОВА (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів