Міжнародний аеропорт "Львів" обіцяє відповідати на запити журналістів. Але телефон мовчить

17:19 3 вересня 2013 р.

Учора Прес-клуб скерував запити до Державіаслужби та Міністерства інфраструктури України про статус національної цілодобової авіадовідки України, що надає платні послуги про розклади авіарейсів.

Адміністрація міжнародного аеропорту «Львів» оперативно відреагувала на інформацію, що учора, 2 вересня, була розміщена на порталі «Щоденний Львів». У ній, зокрема, йшлося про те, що на сайті міжнародного аеропорту «Львів» немає перспективного розкладу рейсів літаків. Лише – інформація про приліт-відліт на біжучий день. А про розклад рейсів на перспективу можна довідатися, хіба що, в національній цілодобовій авіадовідці платно – від 8 грн до 9.60 грн за хвилину.

Крім того, йшлося про спробу кореспондента «Щоденного Львова» через довідку на сайті знайти особу, яка відповідає за контакти з пресою чи зв’язки з громадськістю і дасть коментар з цього приводу. Але прес-служба була такою ж фантомною, як і розклад рейсів літаків.

Тому вчора Прес-клуб, інформаційний партнер порталу «Щоденний Львів», скерував запити до Державіаслужби  та Міністерства інфраструктури України з проханням дати відповідь про статус національної цілодобової авіадовідки України, що надає платні послуги про розклади авіарейсів та іншу тематичну інформацію, а також – куди і скільки отриманих коштів за свої послуги скеровує Національна цілодобова авіадовідка України.

Сьогодні сайт міжнародного аеропорту «Львів» задекларував свою відкритість, бодай, до преси. У рубриці «Прес-центр», яка була оперативно створена, з’явилася така інформація.
«Шановні представники ЗМІ!
У прес-центрі МА «Львів» ім. Данила Галицького Ви маєте змогу отримати необіхдну інформацію, офіційні коментарі, ознайомитися з процедурою подання інформаційних запитів та порядком організації фото та відеозйомки на території Аеропорту.
Контактні дані прес-центру МА «Львів» ім. Данила Галицького
Тел.: +38 (032) 229 82 37
Факс: +38 (032) 229 80 25 (цілодобово), +38 (032) 229 81 45 (в робочі дні з 9:00 – 18:00)
E-mail : info@airport.lviv.ua 
Поштова адреса для листування:
ДП «МА «Львів» імені Данила Галицького»
Аеропорт ЦА, м.Львів, 79000, Україна
 
Процедура подання інформаційних запитів журналістами до прес-центру МА «Львів» ім. Данила Галицького

Запити приймаються в електронному вигляді на електронну скриньку info@airport.lviv.ua. Також Ви маєте змогу надіслати свій запит факсом чи поштовим листом.
Запит подається на прізвище генерального директора Аеропорту, Гонтарева Р.П. та має містити:
•    дату;
•    номер вихідного листа;
•    основну тему (предмет запиту);
•    перелік питань;
•    коли і де буде використовуватися надана прес-центром інформація;
•    контактні дані редакції та кореспондента (номер телефона, факс (при наявності), електронна адреса, поштова адреса (обов’язкова у разі, якщо Ви бажаєте щоб Аеропорт надіслав Вам відповідь поштовим листом);
•    підпис.
Звертаємо Вашу увагу на те, що наявність у запиті усіх вищенаведених пунктів, сприяє швидшій обробці документу!

Відповідь на інформаційний запит надається у термін, встановлений законодавством України, який складає п’ять робочих днів від дня надходження запиту.
У разі коли запит стосується великого обсягу інформації або потребує пошуту інформації серед значної кількості даних, прес-служба Аеропорту може продовжити строк розгляду запиту до 20-ти робочих днів з обґрунтуванням такого продовження.

Процедура подання запитів на організацію фото- та відеозйомки на території МА «Львів» ім. Данила Галицького
1.    Запит подається на фірмовому бланку юридичної особи (редакції, телекомпанії) з печаткою та підписом керівника на прізвище генерального директора Аеропорту, Гонтарева Р.П.
2.    У заявці необхідно вказати мету зйомки, час, тривалість, місце проведення зйомки, склад знімальної групи з обов’язковим зазначенням паспортних даних та контактні дані відповідальної особи.
3.    Запит на проведення фото- відеозйомки направляється факсом, електронним чи поштовим листом.
Звертаємо Вашу увагу на те, що запит необхідно подати не пізніше ніж за три робочих дні до бажаної дати проведення фото-відеозйомки».

Прес-клуб скористався нагодою і сьогодні надіслав електронною поштою офіційний запит у міжнародний аеропорт «Львів». Телефоном отримати відповідь не вдалося. Номер прес-центру - 229 82 37 також мовчав, а потім автоматично перемикався на факс.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів