У міжнародному аеропорту «Львів» немає розкладу рейсів, а за хвилину довідки з Києва треба заплатити від 8 до 9.60 грн

12:53 2 вересня 2013 р.

Розклад рейсів літаків відсутній.

Розклад рейсів літаків відсутній.
Фото: Офіцйний сайт Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Міжнародні перевезення пасажирів зі Львова втаємничені від громадян платними послугами провайдера мобільного зв'язку.

На сайті міжнародного аеропорту «Львів» немає розкладу рейсів літаків. Лише – інформація про приліт-відліт на біжучий день. Отже, потенційному пасажирові спланувати подорож на завтра-позавтра та в перспективі неможливо, повідомляє кореспондент «Щоденного Львова».

За  одним із двох довідкових телефонів, зазначених на сайті - + 38(032)229-81-12, лагідний жіночий голос обіцяє розповісти про розклад рейсів ще на один день, наступний. Більш повної інформації – про польоти за тиждень-два, тут немає. Хоча на сайті вже не перший місяць оптимістично запевняють пасажирів, що «сайт знаходиться на реконструкції», тобто перебуває, бо знаходиться тільки те, що перед тим шукають чи розшукують.

Місцева телефонна довідка за докладнішою інформацією про розклад рейсів літаків безальтернативно скерувала кореспондента «Щоденного Львова» на національну цілодобову авіадовідку, де «можуть  допомогти» - 0900316571. Але, як з’ясувалося після уточнювального запитання кореспондента «Щоденного Львова» про вартість такої послуги, кожна довідка коштує від 8 грн до 9.60 грн. Перший тариф – одна хвилина з мобільного телефону, другий – зі стаціонарного.

Ще два телефони міжнародного аеропорту «Львів», які вдалося розшукати в інтернеті, - вони задекларовані як «основний» (032) 22 980 25 та «контактний» (032) 22 981 80 – або вперто мовчать, або перемикаються на факс.

Спроба через довідку на сайті знайти особу, яка відповідає за контакти з пресою чи зв’язки з громадськістю, така ж фантомна, як і розклад рейсів літаків. Ось такий втаємничено-прибутковий варіант інформаційної діяльності аеропорту у Львові, збудованого за бюджетні кошти. Ким він санкціонований? І що це таке – Національна цілодобова авіадовідка з платними послугами. Ці запитання до Державіаслужби Міністерства інфраструктури України будуть переадресовані у формі інформаційного запиту. Про відповідь з Києва повідомимо згодом.

З бази даних інтернету відомо, що платні послуги з авіадовідки надає ТОВ «Нікіта Мобайл Україна», що за адресою: м.Київ, проспект Визволителів,1. А ось на сайті Мінінфраструктури та Державіаслужби про таку довідку немає ні слова.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів