Мер Львова нагородив 8-ох забудовників міста за ремонт відділення в лікарні швидкої медичної допомоги

19:22 22 грудня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий вручив подяки керівникам 8 будівельних компаній, які долучились до будівництва нового COVID-відділення в Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

«Уперше ми з вами зустрілися в середині жовтня, і ви побачили об'єм робіт, які були потрібні лікарні, щоб Львів був у безпеці. І сталось чудо: ви включились в цей процес і зробили неможливе. За кілька тижнів збудувалось нове стаціонарне якісне відділення. Сьогодні там є кисень, кисневі концентратори. Велика вам за це подяка, адже ви показали приклад хорошого партнерства. Наші лікарі будуть вам завжди вдячними та завжди прийдуть на допомогу, якщо ви будете її потребувати.

Незабаром в цій лікарні відкриється вертолітний майданчик для санавіації. Також зараз відбувається етап оголошення архітектурного конкурсу, в рамках якого планується будівництво 2 великих комплексів на території лікарні: відділення для лікування пацієнтів на перетині дорослі-діти та готель. Ми маємо амбітне завдання перебудувати це містечко медичного закладу, зробити його привітним, якісним", — сказав мер

Відтак дипломи і статуетки «Лев Цісарика» отримали:

    Леонід Мельник — операційний директор Приватного підприємства «Житлово-будівельна компанія Ріел»
    Катерина Джичка — директор дочірнього підприємства «Інтергал-Буд» товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Інтергал»
    Володимир Швед — засновник ТзОВ «Галжитлобуд»
    Василь Левицький — засновник ТзОВ «Лев Девелопмент»
    Володимир та Ігор Артемович — засновник та голова правління ПАТ «Холдингова компанія «ЕКО-ДІМ»
    Володимир Феник — засновник ТзОВ «Будівельна компанія «Глобус»
    Мирон Кіндій — засновник ТзОВ «ТВД»

Пресслужба ЛМР нагадує, 16 листопада у клінічній лікарні швидкої медичної допомоги відкрили першу частину нового відділення для хворих на COVID: 50 ліжок на 1-му поверсі із доступом до кисню, які обладнали за рекордно короткий термін — 12 днів. Також сюди придбали рентген- та УЗД-апарати. Зараз кількість ліжок вже збільшена до 350. Відтак загалом лікарня може прийняти 650 хворих на коронавірус.

Львів закупив у Туреччині кисневі концентратори для КЛШМД

У Львові біля лікарні сідатимуть вертольоти

У Львові буде крематорій: церква має умову — щоб прах був відданий землі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів