Львів закупив у Туреччині кисневі концентратори для КЛШМД

13:01 14 грудня 2020 р.

Фото до новини

Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова отримала ще 100 кисневих концентраторів для лікування кисневозалежних пацієнтів.

Нові сучасні прилади для оксигенотерапії закуплено в Туреччині за кошти Львівської міської ради, та доставлено до лікарні за підтримки благодійників — компанії Meest. Загальна вартість придбаного обладнання — 2 255 704 грн. Про це пресслужба ЛМР повідомляє DailyLviv.

«Ми отримали ці десятилітрові концентратори і вже передали їх на відділення як терапевтичного профілю, так і хірургічного. Адже, окрім прямої кисневої терапії для пацієнтів із Covid, обладнання можна застосовувати також в операційних, відділеннях реанімації та фізичної реабілітації. Воно зручне, мобільне, просте в застосуванні», — розповідає Леся Кобецька, медична директорка з лікувальної роботи лікарні швидкої медичної допомоги.

Зазначимо, станом на сьогодні в лікарні швидкої допомоги є уже 305 кисневих концентраторів. Окрім цього, нещодавно в лікарні запрацював ще один додатковий кріоциліндр на 8 тонн, що дозволяє забезпечити централізованим киснем усіх пацієнтів, що під'єднані до мережі.

У Львівській обласній клінічній лікарні бракує генераторів

У Львові вагітних та роділь перескеровують в інші медзаклади

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів