Львів'яни вже подали 133 звернення щодо пошкодження майна внаслідок ракетної атаки

13:02 6 липня 2023 р.

Фото до новини

Підприємців щодо пошкодженого майна просять звертатись до міського Центру підтримки підприємництва.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Гаряча лінія Львова та Міський центр підтримки вимушено переміщених осіб у Львові приймають звернення та будуть оперативно вирішувати всі питання постраждалих від нічного обстрілу. Станом на 12:30 до міста про пошкодження майна вже звернулися 133 мешканці. Водночас підприємців щодо пошкодженого майна просять звертатись до міського Центру підтримки підприємництва.

Сьогодні зранку під час засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення, що постраждалі від нічного обстрілу Львова можуть звертатись за допомогою за двома контактними номерами телефонів:

Гаряча лінія м. Львова – 15-80

Міський центр підтримки вимушено переміщених осіб у Львові – 050-555-44-61

Водночас підприємців, об’єкти яких отримали пошкодження внаслідок нічної атаки, просять звертатись у Центр підтримки підприємництва за телефонами: 032-254-60-15 або  067-000-24-06.

«Кожен з тих, хто постраждав внаслідок нічних ракетних атак, може зателефонувати та подати свою заявку. Місто визначить, яка потрібна допомога і, по можливості, буде її забезпечувати. Також це стосується мешканців, які втратили помешкання – місто також надасть тимчасове житло», – зазначив директор департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

Нагадаємо, під час нічної атаки у четвер, 6 липня, російська ракета влучила в багатоквартирний житловий будинок у Львові. Міська комісія прийняла рішення виділити 100 мільйонів на відновлення зруйнованих помешкань. Всім мешканцям, які втратили житло, запропонували тимчасово проживати в готелі або в модульному містечку поруч.

Три ракети влучили у Львів, - Козицький (відео)

У Львові зруйновано 35 будинків, пошкоджено заклади освіти, гуртожитки, великий офісний центр

Постраждалим від ракетної атаки у Львові радять телефонувати за двома номерами

Нічний ракетний удар по Львівщині: 4 загиблих, пошкоджені близько 30 будинків

Львів атакували крилаті ракети: 7 з 10 збито, - ПС ЗСУ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів