Львівський ювелірний завод готують до приватизації: що буде з ланцюжками

15:26 4 вересня 2022 р.

Фото до новини

На аукціон буде виставлено державний пакет акцій - 100% статутного капіталу АТ "Львівський ювелірний завод".

Покупець зможе придбати державний пакет акцій розміром 100% статутного капіталу АТ "Львівський ювелірний завод" (код ЄДРПОУ 05785017; вул Академіка Підстригача,2, м.Львів) в кількості 113 959 000 штук акцій загальною номінальною вартістю 113959000 грн. Про це повідомив Фонд державного майна України, пише Dailylviv.com.

Детальна інформація про об’єкт в обсязі, передбаченому частиною третьою статті 21 Закону України "Про приватизацію державного і комунального майна" (Інформаційне повідомлення про приватизацію об’єкта приватизації), буде оприлюднена в порядку і строки, передбачені частиною четвертою статті 15 цього Закону.

Натомість Львівський державний ювелірний завод переконує на своїх ресурсах в інтернеті, що є єдиним державним підприємством в Україні з усіх ювелірних заводів. Тому якість продукції тут гарантована самою державою. Бо лише на державному підприємстві так неухильно дотримують стандартів щодо проби золота і срібла. Кожна партія виробів проходить обов'язковий контроль якості.

Ювелірні вироби Львівського державного ювелірного заводу виготовляють на сучасному високотехнічному обладнанні високопрофесійним колективом умільців-однодумців, запевняють на підприємстві.

На заводі встановлено нову італійську лінію з виготовлення ланцюжків. Машинне в'язання дає великі переваги, як щодо здешевлення, так і щодо якості, а також дозволяє робити не лише солідні, товсті ланцюжки, але й вагою від 1 до 1,2 грама. Втім такий ланцюжок хоч і маленький, але такий же міцний, як і товстий. Зараз завод може виготовляти 120 видів ланцюжків вагою від 1 до 20 грамів.

У західній Україні продають два спиртзаводи: ще 6 у черзі

На Львівщині повідомили, які підприємства готують до приватизації

У Львові горить завод Термоприлад. Пролунав вибух (доповнюється)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів