Львівський Різдвяний ярмарок цього року поїде до Варшави

13:52 13 вересня 2022 р.

Фото до новини

На запрошення польських партнерів, цього року Львівські Ярмарки стануть частиною Різдвяного Ярмарку у Варшаві.

Українські виробники матимуть власну дільницю у межах центрального ярмарку Польщі, що триватиме з 26 листопада 2022 до 6 січня 2023 року.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Як повідомляють, на запрошення польських партнерів, цього року Львівські Ярмарки стануть частиною Різдвяного Ярмарку у Варшаві. Українські виробники матимуть власну дільницю у межах центрального ярмарку Польщі, що триватиме з 26 листопада 2022 до 6 січня 2023 року.

Довідка від YouControl

Компанія ТЗОВ "ЛЬВІВСЬКІ ЯРМАРКИ" зареєстрована 05.06.2007 у Львові в будинку на площі Міцкевича. Розмір статутного капіталу складає 75 000,00 грн.

Засновником ТОВ “Львівські ярмарки” (раніше “Стандарт-меблі”) є Віктор Олянишен (25%), Ігор Фіняк (25%) та Роман Кедик (50%).

Як повідомляють Наші гроші. Львів, Роман та Наталія Кедики також є власниками ТОВ “НВФ “ВІКОС”, яке встановлює на площі Ринок льодову ковзанку. Місто від цього отримує приблизно 14 тис. грн. Раніше серед співвласників “ВІКОС” був Олександр Веремеєнко, бізнес-партнер нардепа Ігоря Кривецького, та Ольга Філатова-Кривецька, дружина нардепа. Наталія Кедик також була бізнес-партнером Ігоря Кривецького та Олександра Веремеєнко у ТОВ “Узлісся”.

Міський голова Львова заперечує, що власник Різдвяного ярмарку – його кум (відео)

У Львові перевіряють стан протипожежної безпеки будиночків різдвяного ярмарку

Різдвяний ярмарок" за оренду центральної території у Львові платить у бюджет міста лише 15 тис. грн

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів