У Львові перевіряють стан протипожежної безпеки будиночків різдвяного ярмарку

11:15 23 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Районна комісія, викуючи доручення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, проводить обстеження будиночків на різдвяному ярмарку щодо стану протипожежної безпеки.

Про це повідомили в неділю, 23 грудня, в прес-службі Львівської міськради. Голова районної комісії у Галицькому районі Галина Бачинська розповіла: «Зараз триває обстеження будинків на ярмарку щодо технічного стану та стану протипожежної безпеки. Залучені всі необхідні служби, а також представники від організаторів ярмарку».

«Комісія розпочне свою роботу о 13.00. Буде проведено обстеження ярмарку, який на території Сихівського району біля кіноцентру Довженка», – поінформували голова комісії у Сихівському районі Галина Гладяк.

«Учора міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій доручила комісійно обстежити ярмарки на проспекті Свободи, площі Ринок та проспекті Червоної Калини на наявність газового устаткування, перевірити стан протипожежної безпеки. Головам Галицької та Сихівської районних адміністрацій було доручено створити комісії у складі представників ДСНС, Держспоживслужби, департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, КП

«Адміністративно-технічне управління», управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, управління безпеки міста ЛМР та організаторів ярмарку. Районні комісії мають провести обстеження ярмарків до 17.00 год 23 грудня та надати висновки про подальшу роботу», – повідомили також у міськраді.

«22 грудня, у Львівській міській раді відбулось позапланове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо ситуації, яка сталася на Різдвяному ярмарку у центрі міста. Комісія прийняла рішення призупинити роботу ярмарків на проспекті Свободи, площі Ринок та проспекті Червоної Калини на час роботи районних комісій з обстеження. Комісії мають до 17-ї години 23 грудня обстежити ярмарки на наявність газового устаткування та перевірити стан їх протипожежної безпеки», – поінформували також у міськраді.

«Опісля буде прийнято відповідне рішення про доцільність відновлення роботи ярмарків. Також мерія скерує відповідне звернення у правоохоронні органи щодо вжиття відповідних заходів та притягнення до відповідальності винних осіб», – повідомили також у міськраді.

Як інформував «Щоденний Львів», міськрада закрила через вибух ярмарок.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів