Львівщина - друга за поголів’ям свиней: данські компанії організовують семінар

13:36 5 жовтня 2021 р.

Фото до новини

7 жовтня 2021 року у Львові відбудеться семінар «Передові данські технології для ефективного свинарства».

Під час зустрічі провідні данські компанії презентуватимуть сучасне обладнання для утримання тварин, корми та системи відгодівлі, генетику, технології управління мікрокліматом тощо.

Організаторами заходу є Посольство Данії в Україні, Данська аграрна рада, Асоціація «Свинарі України» за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

«Серед областей України Львівщина на другому місці за кількістю поголів’я свиней та сьомому у виробництві свинини. У розведенні та вирощуванні свиней підприємства використовують генетику та технології провідних зарубіжних і вітчизняних генетичних компаній для покращення продуктивних та відтворювальних якостей маточного поголів’я. Це в свою чергу веде до збільшення валового виробництва продукції тваринництва, рентабельності та прибутковості бізнесу агровиробників», - зазначила директорка департаменту агропромислового розвитку Тетяна Гетьман.

Свинокомплекс у Львівській МТГ отруює Європу: справою зайнявся Інтерпол (відео)

Село на Львівщині затопили фекаліями свиней, а контролюючі органи покривають порушників(відео)

На свиноферму у Львівській області подали до суду з Італії (відео)

Отруєння гноївкою: жителі двох сіл Львівщини написали заяви в поліцію і прокуратуру на АПП «Гряда». Готують позов до суду

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів