Квартиру Зеленських у Криму продали з аукціону. Хто купив

15:09 30 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Російська влада продала "конфісковану" квартиру Зеленських у Криму.

Про це повідомляють телеграмканали, пише DailyLviv.com.  

Заявляють, що її "націоналізували" і продали з аукціону за 44,3 млн руб (трохи менше ніж півмільйона доларів).

Повідомляють також, що квартиру Зеленських у Ялті купила якась Ольга Липовецька.

Читайте також: Росія продає 100 об'єктів в Криму, які належать українцям, в тому числі - квартиру Зеленського

За інформацією російських ЗМІ, націоналізована російськими окупантами квартира Володимира Зеленського в селищі Лівадія на південному березі Криму оцінювали в 200-300 тисяч доларів, повідомляв так званий голова кримського парламенту Костянтинов.

Про те, що у Криму окупаційна влада поклала око на пентхаус сім'ї президента України, стало відомо ще у березні 2022 року. 

Йдеться про квартиру, розташовану в елітному житловому комплексі «Імператор» за однією адресою з пам'ятником національного значення України – Лівадійським палацом. Офіційно пентхаус належить дружині Володимира Зеленського Олені Зеленськійповідомляв Крим.Реалії.

З кожної квартири в цьому житловому комплексі відкривається краєвид на море та Лівадійський парк. Власникам житла там пропонують скористатися пляжем санаторію «Лівадія», до якого можна спуститися ліфтом або пройти через парк 400 метрів.

У ялтинських агентствах нерухомості Крим.Реалії повідомляли, що у цьому будинку мають квартири представники російської та української естради, політики та успішні підприємці.

Нагадаємо, Росія захопила Крим в України в 2014 році. Більшість світових держав вважають анексію півострова нелегітимною.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів