Кожна райадміністрація Львова одержала по 33 млн грн на ремонт дворів, доріг, тротуарів, садіння дерев

21:53 10 квітня 2021 р.

Фото до новини

У житловому фонді передбачені кошти на ремонт ліфтів¸ дахів, облаштування пандусів, ремонт дитячих майданчиків.

На засіданнях постійної комісії міської інфраструктури, інженерного та житлового господарства і постійної комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради депутати погодили титульні списки об’єктів, які цьогоріч будуть ремонтувати, будувати, модернізовувати у районах Львова за кошти міського бюджету розвитку.

Про це повідомив інформпортал депутатів ЛМР, пише Dailylviv.

Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк повідомила, що відповідно до ухвали Львівської міської ради, кожній районній адміністрації з міського бюджету розвитку у 2021 році було виділено по 33 млн грн. Ці кошти передбачені на ремонт дворів, доріг, тротуарів, висадку дерев. У житловому фонді передбачені кошти на ремонт ліфтів¸ дахів, облаштування пандусів, ремонт дитячих майданчиків.

«Левова частка об’єктів – перехідні, розпочаті у 2020 році і в 2021 році будуть закінчуватися. Крім того, є багато об’єктів, що стосуються житлового господарства, доріг, ремонти яких необхідно виконувати. В основному брали дороги біля шкіл, садочків, тротуари біля магістральних доріг для того, щоби коефіцієнт корисної дії робіт був позитивним», - зауважила Ірина Маруняк.

Депутат Львівської міської ради, член постійної комісії міської інфраструктури, інженерного та житлового господарства Іван Рудницький зазначив, що відповідно до процедури, після затвердження на сесії Львівської міської ради бюджету розвитку районні адміністрації погоджують на комісіях списки тих об’єктів, які вони планують цього року будувати, ремонтувати, модернізовувати.

За словами депутата, після того, як комісії затвердили ці титульні списки, районні адміністрації мають право проводити тендери, закупівлі і виконувати обсяг запланованих робіт.

3 млн грн - на квіти: у Галицькому районі Львова почали з годинника

У Львові збудують індустріальний парк Рясне-2, за який судили міського голову Садового

Майже на 400 кв метрах у готелі Львів поставлять гральні автомати

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів