Капітально відремонтують дороги до ПП на Львівщині: Варяж – Бояничі, Варяж – Белз та Белз – Великі Мости

14:49 25 травня 2023 р.

Фото до новини

Департамент дорожнього господарства ЛОВА виготовив проєктно-кошторисні документації на виконання робіт з капітального ремонту цих доріг.

Про це повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький, пише Dailylviv.com.

Департамент дорожнього господарства виготовив проєктно-кошторисні документації на виконання робіт з капітального ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення О141606 КПП Варяж – Бояничі, С141612 Варяж – Белз та О141605 Белз – Великі Мости. Згідно з ПКД вартість ремонтних робіт складає  понад 955 млн гривень.

Враховуючи, що ці автомобільні дороги є обласна військова адміністрація звернулася до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, віце-прем’єр-міністрова з відновлення України – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександра Кубракова, керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака, голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи-Масі Наєма з метою виділення фінансування на виконання робіт з капітального ремонту на цих дорогах. Окрім цього, до процесу планують залучити нідерландську компанію Invest International, яка в межах програми «Інвестування в інфраструктуру, пов’язану з розвитком» (DRIVE – Development Related Infrastructure Investment Vehicle) надає гранти на реалізацію інфраструктурних проєктів.

У Львові хочуть відновити всі дороги, що були відремонтовані до ЄВРО-2012

Ремонтують мости на дорозі до ПП Нижанковичі-Мальховіце: водіїв просять зважати на це

У Трускавецькій громаді відремонтують дві дороги: хто дасть гроші

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів