IDS продала підприємства з видобування та реалізації мінвод під ТМ Трускавецька

11:41 13 серпня 2021 р.

Фото до новини

12 серпня АМКУ надав дозвіл компанії «DRAGON CAPITAL INVESTMENTS LIMITED» на опосередковане набуття контролю щодо низки компаній з видобування та реалізації мінеральних природніх вод під ТМ «Трускавецька».

Про це інформує Антимонопольний комітет,  пише Dailylviv.com.

Продавцем у рамках запланованої концентрації є IDS – українська група компаній, частина міжнародної групи, один із найбільших гравців на ринку мінеральних та питних вод.

«DRAGON CAPITAL INVESTMENTS LIMITED» не має у своєму портфелі аналогічного бізнесу. Відтак, учасники концентрації здійснюють діяльність на різних (несуміжних) товарних ринках.

У Комітеті врахували, що заявлена концентрація здатна покращити конкурентне становище на ринках мінеральних вод. Оскільки частка  IDS зменшиться, а на ринок вийде новий учасник.

З огляду на це АМКУ прийняв рішення, що заявлена концентрація не призведе до монополізації чи суттєвого обмеження конкуренції на товарних  ринках. Тому було надано відповідний дозвіл.

У портфелі продавця залишається бізнес з видобування та реалізації мінеральних природніх та питних вод під ТМ «Моршинська», «Миргородська», «BORJOMI», «AQUA LIFE» та «HEMP WATER».

Торгову марку зі Львівщини визнали найдорожчою в Україні. Повний рейтинг брендів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів