Гроші ЄБРР та Швеції підуть на PR Грибовицького сміттєзвалища

12:46 6 грудня 2019 р.

Фото до новини

З метою підтримки великого екологічного проекту у найбільшому західноукраїнському місті – Львові – ЄБРР та уряд Швеції розпочали кампанію задля інформування населення та формування громадської думки.

Йдеться про інформаційну кампанія з просування проекту поводження з твердими відходами у Львові; рекультивацію сміттєзвалища в с. Великі Грибовичі для вирішення основної екологічної проблеми міста; залучення інтернет-ресурсів та зацікавлених сторін для формування громадської думки.

По це інформує пресслужба Європейського банку реконструкції і розвитку.

Мешканці Львова та зацікавлені сторони в всій Україні зможуть отримати своєчасну та докладну інформацію про цей проект. В інформаційній кампанії будуть використовуватися спеціалізовані інтернет-ресурси, а також включатимуть публічні заходи, організовані ЄБРР за підтримки уряду Швеції. Трирічна  інформаційна кампанія була розроблена для поширення важливих фактів, цифр та висновків, пов’язаних із реалізацією проекту, повідомляють в ЄБРР.

У червні 2018 року ЄБРР запровадив пакет фінансування на суму до 35 мільйонів євро разом з додатковими внесками від Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та екології (E5P), найбільший внесок в який робить Європейський Союз (ЄС) та Фонд чистих технологій (CTF), який діє від імені Кліматичних інвестиційних фондів.

Нагадаємо, Європейське екологічне бюро вважає проєкт сміттєзаводу у Львові застарілим.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів