Електроенергія до весни не подорожчає

16:57 31 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Кабінет Міністрів зберіг запроваджені торік у жовтні тарифи на електроенергію для населення до кінця березня 2023 року.

Рішення про це ухвалено урядовою постановою №1206, пише Dailylviv.com. Урядовці продовжили строк дії постанови, яка передбачає механізм здешевлення електроенергії для населення і збереження її вартості для побутових споживачів на рівні 1,44-1,68 грн/кВт.

Внесено зміни до постанови уряду №483 "Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії" та продовжено строк її дії до березня 2023 року. Таким чином збережені нинішні тарифи на електроенергію для населення.

Тариф на електроенергію для населення і надалі становитиме 1,4 грн/кВт за умови споживання до 250 кіловат і 1,68 грн/кВт - у разі споживання електрики понад цей обсяг.

Електроенергія за пільговим тарифом відпускатиметься також для споживання на аварійне й евакуаційне освітлення, протипожежні та вентиляційні системи, димовидалення і кондиціювання, системи сигналізації й авіаційні маяки. Для цих потреб тариф становитиме 1,68 грн/кВт-год.

На Львівщині скасували графіки погодинних відімкнень електроенергії

Росія вдарила ракетами по трьох гідроелектростанціях

Повітряні Сили збили 44 з понад 50 російських ракет

У понеділок Росія атакувала Україну більше як 40 крилатими ракетами

Карта ракетних ударів по Україні 31 жовтня

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів