Дубляни, Малі Підліски, Гряда, Зарудці, Лисиничі: Львів розпродує землі у приєднаних населених пунктах

00:40 3 червня 2023 р.

Фото до новини

У громадах Львівської МТГ 13 земельних ділянок планують продати на електронних торгах. Три ділянки продаватимуть вже у липні. Ще 10 ділянок – на стадії підготовки до торгів.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Усі комунальні землі реалізують під комерційні потреби. Частина з вторгованих коштів піде на розвиток населених пунктів, у яких продаватимуть ділянки.

У департаменті міської агломерації ЛМР наголошують: продаватимуть комунальні землі несільськогосподарського призначення, які нині пустують. Продаж землі через е-аукціон допоможе розвивати бізнес у громадах. До прикладу, завдяки аукціонам у Малих Підлісках має з'явитися перший у громаді торговий комплекс.

«На дві земельні ділянки у Дублянах та одну у Малих Підлісках на крайній сесії затвердили стартові ціни та умови продажу. Ці ділянки невдовзі виставлятимуть на Prozorro. Аукціон заплановано на липень. Нагадаємо у Дублянах, на вулицях Сонячній - Львівській, продаватимуть дві ділянки під СТО. У Малих Підлісках, на просп. Незалежності, 1, - для будівництва торгового комплексу. У громаді це буде перший такий заклад.

У Гряді, на вулиці Польовій, готують 8 ділянок для продажу на е-аукціоні. Всі ділянки призначені під комерційно-виробничі потреби. На сесії надали дозвіл на розробку проєкту землеустрою. Це означає, що ділянку мають сформувати, присвоїти кадастровий номер, а потім на сесії визначатимуть стартову ціну для продажу.

У Зарудцях, на вулиці І. Франка, що навпроти школи, готують ділянку для продажу під будівництво магазину. На сесії надали дозвіл на розробку експертно-грошової оцінки.

У Лисиничах, в межах вулиць Винниківської та Мазепи, продаватимуть землю під будівництво СТО. На сесії затвердили проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки», - розповіли у департаменті міської агломерації ЛМР.

У Львові на аукціон виставили 5 га землі

Львів продає 5 земельних ділянок, на яких заборонено будувати житло

У Львові розпродують землю: яка ціна

У Львові не можуть продати 15 га землі: знову оголосили аукціон

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів