Львів продає 5 земельних ділянок, на яких заборонено будувати житло

14:11 19 вересня 2022 р.

Фото до новини

У вересні у Львові відбудуться одразу два земельні аукціони. На торги місто виставляє п’ять ділянок.

Про це інформує Львів. Містобудування, пише Dailylviv.com.

"Усі земельні ділянки – у районах з якісною інфраструктурою та потрібними комунікаціями, мають умови для ведення успішного бізнесу. А це в підсумку нові робочі місця та наповнення до бюджету Львівської громади",- йдеться в повідомленні.

Аукціони відбудуться 26 та 27 вересня.

26 вересня місто виставлятиме на продаж ділянку несільськогосподарського призначення площею 0,58 га. Вона розташована на вул. Т. Шевченка, 311-б. Це в мікрорайоні Рясне, в зоні комерційного призначення з розвинутою інфраструктурою та усіма комунікаціями. Цільове призначення – під комерцію або будівництво та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. 

Початкова ціна лоту – майже 18,7 млн грн.

Також 26 вересня продаватимуть земельну ділянку площею 0,21 га на вулиці Богданівська, що біля будинку №11. Ділянка у сформованому промисловому кварталі, з гарним транспортним сполученням та усіма комунікаціями. І призначена під промисловість. 

Стартова ціна лоту – понад 2, 5 млн грн.

27 вересня місто продаватиме на аукціоні три земельні ділянки. 

0,29 га земельної ділянки – на вулиці Городницькій, 43. Під комерцію. Розташована на одній з головних магістралей північної частини міста, де є розвинута інфраструктура та усі комунікації. Початкова ціна лоту – понад 240 тисяч грн.

У промзоні «Рясне-2» продаватимуть 2,97 га земельної ділянки з цільовим призначенням під промисловість. Це промислова зона, орієнтовною площею 37 га. На суміжних територіях вже функціонують декілька десятків підприємств, а також зводять індустріальний парк. Початкова ціна лоту – понад 28,6 млн грн.

Ще одна ділянка, яку продаватимуть, – у районі вулиці Ряшівської, від вул. Кульпарківської до вул. Патона. Її  площа – 1,32 га. Цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.Початкова ціна – понад 47,7 млн грн.

У Львові розпродують землю: яка ціна

На Львівщині відбувся перший в Україні аукціон на пільгову оренду держмайна: хто переміг і скільки платитиме

У Львові - перший в час війни земельний аукціон: що продають

У Львові не можуть продати 15 га землі: знову оголосили аукціон

Садовий уже дає землю під будівництво житла для біженців

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів