Дашавський завод композиційних матеріалів разом з базою відпочинку перейшов у приватну власність

23:34 24 вересня 2021 р.

Фото до новини

Дашавський завод композиційних матеріалів переходить у приватну власність: стартова ціна об'єкту зросла на 10% – з 33 млн до 36,4 млн грн.

Про це інформує Фонд держмайна, пише Dailylviv.com.

Новий власник отримає, зокрема реакторне відділення, будинок грануляції, депо та базу відпочинку у карпатському селі Гребенів.

Згідно з протоколом про результати електронного аукціону, Дашавський завод композиційних матеріалів разом з базою відпочинку придбало товариство з обмеженою відповідальністю "ГЕО-НАДРА-ІНВЕСТ".

За даними Youcontrol, кінцевим власником підприємства є Зіновій Козицький. Він є батьком голови Львівської облдержадміністрації.

Переможець аукціону повинен підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок. Після цього процес приватизації Дашавського заводу композиційних матеріалів вважатиметься офіційно завершеним.

Нагадаємо, що підприємство розтшоване на Львівщині і спеціалізується на переробці сажі – напівфабрикату для виготовлення гумового взуття, ізоляційних матеріалів, автомобільних покришок та інших елементів промисловості.

Сім'я Козицьких має нову роботу до 2035 року: розвідувати і видобувати газ біля Миколаєва

Троє зі Львівщини у сотні найбагатших в Україні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів