Apple завезла першу офіційну партію продукції в Україну. Митники почали оформлення

21:36 9 жовтня 2021 р.

Фото до новини

9 жовтня в аеропорт “Бориспіль” прибула перша офіційна партія продукції, яку завезла компанія Apple. Загалом до України прибуло більше 8 тисяч смартфонів лінійки Iphone 13, із заявленою вартістю понад $7,5 млн.

Державна митна служба України розпочала митне оформлення товару, повідомили Dailylviv.com в пресслужбі митниці.

Нагадуємо, що 30 червня компанія Apple відкрила офіційний офіс в Україні. У вересні відбулась зустріч Президента України Володимира Зеленського з генеральним директором Apple Тімом Куком під час якої Президент повідомив, що Україна зацікавлена у розширені присутності Apple на своїй території.

Офіційний імпорт компанією Apple своєї продукції є ще одним кроком у боротьбі з контрафактом (підробками) та із незаконним ввезенням товарів.

Підроблена продукція може мати неправильну конструкцію та призводити до проблем із безпекою. Незаконний імпорт призводить до втрат державного бюджету.

“Держмитслужба рада привітати першу офіційну продукцію Apple в Україні. Ми зробимо, щоб митне оформлення товарів відбувалось якомога скоріше і український ринок наповнили оригінальні товари одного їх найбільших ІТ-гігантів світу”, - прокоментував прибуття першої офіційної партії Apple заступник Голови Держмитслужби Сергій Звягінцев.

Також Apple завезе всю лінійку своїх товарів та відкриє власний сервіс з обслуговування своєї продукції.

Як повідомлялось раніше, лише за останні два тижні після презентації Iphone 13 Держмитслужба виявила спроб незаконного ввезення нового смартфону майже на 2,2 млн грн.

Львів'янин зі 62 айфонами підсів у мікроавтобус на польській митниці Медика, а у Шегинях здогадалися про контрабанду

З Польщі в Україну чоловік віз 775 айфонів: у ПП Шегині їх вилучили

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів