886 будинків у Львові отримують тепло: Залізничнетеплоенерго гріє ліпше, ніж Львівтеплоенерго

16:35 11 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Від сьогодні, 11 жовтня, у Львові розпочався опалювальний сезон для усіх споживачів теплопостачальних підприємств.

Як розповів Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, станом на зараз 886 будинків вже отримують тепло, 70% об’єктів теплопостачання ЛМКП «Львівтеплоенерго» і майже 100% об’єктів ЛКП «Залізничнетеплоенерго» запущені в роботу. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Сьогодні зранку розпочався опалювальний сезон. Відновлення подачі тепла відбувається плавно. Зранку розпломбували лічильники газу на наших джерелах тепла – на котельнях, ТЕЦ, і почали відновлювати подачу тепла до будинків.

Станом на зараз 886 будинків із 2200 отримують тепло, 70% об’єктів теплопостачання «Львівтеплоенерго» і майже 100% об’єктів «Залізничнетеплоенерго» запущені в роботу. Ситуація змінюється щогодини. Якщо не буде жодних ускладнень, то завтра в першій половині дня всі будинки мали б бути з теплом.

Бюджетна сфера – школи, садочки, лікарні теж вже отримують тепло. Багато з них ще раніше отримали тепло на основі заявок.

Відзначу, якщо подивитися на статистику входження в опалювальний сезон десятилітньої давності, то тоді відновлювали подачу тепла у будинки більше тижня, було багато поривів. Зараз у нас такого немає, ми за день-два до усіх подаємо тепло. А це свідчить про важливість і необхідність роботи, яку проводять тепловики влітку, зокрема, важливими є гідравлічні випробування, які показують, де є слабкі місця на тепловій мережі», - розповів Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Щодо тарифів для населення, то, за словами посадовця, вони залишаються незмінними.

«Була проведена титанічна робота, укладений Меморандум і ціна для мешканців, фізичних осіб, залишається незмінною. Є нюанси з ОСББ, які мають дахові котельні. Мерія скерувала відповідні звернення у профільні міністерства і НАК «Нафтогаз України», щоб врегулювати цю ситуацію і встановити такі ж тарифи, як у звичайних побутових споживачів», - додав Олександр Одинець.

З понеділка до середи у Львові розпочнуть опалювальний сезон для всіх

У Львові розпочався опалювальний сезон

Люди не будуть отримувати збільшених платіжок за тепло, - мер Львова

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів