1 серпня ресторани Макдональдс в Україні ще не відкрилися

14:36 1 серпня 2022 р.

Фото до новини

Коли ж ресторан швидкої їжі запрацює у Києві, Львові та інших містах України.

З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну МакДональдз призупинив роботу своїх ресторанів в Україні з безпекових міркувань. Про це нещодавно нагадав МакДональдз, пише Dailylviv.com.

Але в середині червня почали ширитися чутки, що ресторани готуються до відкриття. Навіть міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що нині є всі умови для відновлення роботи Макдональдз - та й інших компаній теж - в Україні.

Процес рухається. Це підтвердила і СЕО мережі МакДональдз (McDonalds) Юлія Бадрітдінова. В інтерв’ю вона навіть назвала основні критерії, за якими буде відбуватися відкриття того чи іншого ресторану.

У той же час деякі рядові працівники МакДональдзів підтверджують: з ними зв’язуються менеджери ресторанів з питанням, чи готові вони в серпні виходити на роботу.

Такі "опитувальники" проводяться і у робочих чатах - там також мова йде про можливий вихід на роботу у другій половині серпня. 

У Миколаєві, Сумах, Запоріжжі та Одесі відкриття ресторанів МакДональдз у серпні навряд чи відбудеться через обстріли цих міст росіянами. Деякі ресторани у багатьох містах не зможуть відкритися ще й тому, що вони пошкоджені. А у Харкові працівники поки що навіть не мають доступу до своїх ресторанів через вимоги безпеки. 

Низка супермаркетів відмовилася від продукції Coca-Cola

У Львові відновили роботу три автобусні маршрути

Відновили роботу садочки у 5-ти населених пунктах Львівської МТГ

Майже 700 підприємств змінили локацію через війну: куди найчастіше переїжджають

У Львові відновив роботу торгово-виробничий комплекс Південний

Відкрити свої магазини, ресторани, кафе - влада Львівщини звернулася до підприємців

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів