Новини Львова (cтор. 6676)

Фото для новини

18:28 27 серпня 2015 р.

У Львові цього року звернулися за «спрощеними» житловими субсидіями 45,1 тисячі сімей

На даний час відділи соціального захисту скерували запити до Пенсійного фонду, Державної фіскальної служби, ЛКП (ОСББ) на понад 56,6 тисячі сімей, які подали заяви про призначення субсидії.

Ситуації

Фото для новини

18:04 27 серпня 2015 р.

Українські військові не фотографуються перед боєм – погана прикмета

Військовослужбовець 173 повітряно-десантної бригади ЗС США, сержант Леонард Портер (Leonard Porter) щоразу, коли їде в місце бойових дій, то бере з собою фотографію своєї дружини і американський прапор.

Політика

Фото для новини

18:00 27 серпня 2015 р.

Львівські депутати ухвалили програму безоплатного харчування дітей багатодітних сімей у ДНЗ

Як пояснили в управлінні освіти ЛМР, видатки на безоплатне харчування можна повністю покрити за рахунок коштів, які були зекономлені внаслідок вжитих навчальними закладами заходів щодо скорочення видатків впродовж цьогорічної зими.

Наука і техніка

Фото для новини

17:43 27 серпня 2015 р.

Військовослужбовці, які порушили присягу, можуть не дожити до суду

Військовослужбовці Збройних Сил США дають присягу щоразу, коли продовжують контракт. Про це під час дискусії на тему: «Як військові ритуали і традиції зміцнюють армію. Досвід НАТО та України», яка відбувається у Львівському прес-клубі, повідомив військовослужбовець 173 повітряно-десантної бригади ЗС США, сержант Даніель Гефлін (Daniel Heflin)

Політика

Фото для новини

17:18 27 серпня 2015 р.

У Львові підняли державні прапори з АТО, – полковник

У зоні АТО, де відбуваються бойові дії, немає ніяких військових ритуалів. Тобто парадів не проводять. А ось у місцях, де немає боїв, військовослужбовці беруть участь у всіх заходах, які організовує місцева влада.

Політика