Новини Львова (cтор. 5990)

Фото для новини

15:00 24 червня 2016 р.

У Львові курсуватимуть експериментальні автобусні маршрути

Беручи до уваги рішення постійної комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики та з метою покращення якості перевезення пасажирів, у Львові з 1 липня і впродовж місяця працюватимуть два експериментальні автобусні маршрути.

Ситуації

Фото для новини

14:38 24 червня 2016 р.

Суд призупинив демонтаж у Львові літніх майданчиків «Мінпродукту Галичини»

Директор «Адміністративно-технічного управління» Тарас Вітик заявив: «Призупинення дії ухвали завдає шкоди і місту, і громаді, бо кошти від законного розміщення майданчиків у бюджет не надходять».

Кримінал

Фото для новини

14:00 24 червня 2016 р.

У Львові навчалися заступники командирів частин НГУ з громадської безпеки

На базі військових частин Львівського гарнізону Національної гвардії відбулися дводенні навчально-методичні збори зі заступниками командирів військових частин з громадської безпеки, командирами лінійних батальйонів і командирами окремих рот Західного ОТО.

Ситуації

Фото для новини

13:28 24 червня 2016 р.

Автівки простоюють в пунктах пропуску на Львівщині через страйк польських митників

Митник Василь Процайло повідомив: «Ситуація покращується. Робота польських митників на кордоні в усіх пунктах пропуску пожвавішала. Однак, наскільки нам відомо, страйк досі триває».

Ситуації

Фото для новини

12:00 24 червня 2016 р.

Сім’ї загиблих на звалищі неподалік Львова отримають двокімнатні квартири, – ЛМР (+відео)

У міськраді повідомили в п’ятницю: «До кінця року департамент житлового господарства та інфраструктури повинен подати пропозиції щодо процедури закріплення цього житла».

Ситуації