Новини Львова (cтор. 5980)

Фото для новини

20:30 23 червня 2016 р.

У Львові відкрили виставку художника-авангардиста

У Національному музеї імені Андрея Шептицького представлені роботи Петра Гулина «100 версій про жінку», «Подільські королеви», «Жінки і птиці», «Композиція»«, «Фатальна зустріч», «Блакитний сон», «Медовий поцілунок».

Культура

Фото для новини

17:51 23 червня 2016 р.

Інвестор подає в суд на головного архітектора Львова і кличе на поліграф

Інвестор-забудовник буде позиватися з головним архітектором міста Юліаном Чаплінським через те, що упродовж півроку не може отримати містобудівних норм та обмежень для початку будівництва житлового комплексу по вулиці Стрийській, 108.

Економіка

Фото для новини

17:45 23 червня 2016 р.

У прикордонний загін на Львівщині прибуло поповнення (+відео)

У Мостиському прикордонному загоні відбувся урочистий мітинг з нагоди прибуття першої черги військовослужбовців-строковиків для подальшої служби в підрозділах охорони державного кордону.

Ситуації

Фото для новини

17:24 23 червня 2016 р.

25-26 червня на Львівщині відбудеться форум місцевого розвитку

На форум місцевого розвитку в Трускавці запрошені Голова Верховної Ради Андрій Парубій, перший віце-прем'єр-міністр і міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, маршалек польського Сейму Марек Кухцінські, віце-прем’єр і міністр розвитку Польщі Матеуш Моравєцкі.

Політика

Фото для новини

17:00 23 червня 2016 р.

У Львівській міській раді роз’яснили нюанси житлової реформи

Про те, які житлові зміни очікують на мешканців нашого міста, а також який вид управління слід обрати, аби змінити життя на краще, розповіли сьогодні в приміщенні ЛМР під час прес-конференції.

Ситуації