Новини Львова (cтор. 5946)

Фото для новини

18:40 9 липня 2016 р.

На Львівщині завершили підготовку екіпажів БТРів

Начальник Навчального центру Національної гвардії України Михайло Кулик зазначив: «Я впевнений, що всі військовослужбовці, які пройшли навчання в місті Золочів, з гідністю будуть виконувати свій громадянський обов’язок та зроблять все можливе для швидкої перемоги над ворогом».

Ситуації

Фото для новини

17:24 9 липня 2016 р.

Двох борців зі Львова повернули на Олімпіаду

Міжнародна федерація боротьби переглянула своє рішення щодо дискваліфікації результатів українських борців Оксани Гергель та Андрія Квятковського через вживання допінгу.

Спорт

Фото для новини

16:16 9 липня 2016 р.

На Львівщині госпіталізовано 11 отруєних дітей (оновлено)

У пансіонаті «Славський» у селищі Славське пообідали грибною юшкою, а повечеряли – запеченою у фользі рибою, після чого у тих, хто захворіли, почали з’являтися симптоми гострої кишкової інфекції.

Медицина

Фото для новини

16:12 9 липня 2016 р.

На сході України вчора загинув наш військовий і поранено шістьох, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у суботу: «За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, шестеро – отримали поранення».

Політика

Фото для новини

12:20 9 липня 2016 р.

У Львові відбудеться «Танцювальний фестиваль»

У міськраді анонсували: «Родзинкою фесту стануть справжні «батли» між учасниками та вибір найкращого танцколективу міста, який отримає перехідний кубок фесту та грошовий приз».

Культура