Новини Львова (cтор. 5934)

Фото для новини

18:35 2 липня 2016 р.

На Львівщині вилучили оптичний пристрій гранатомета

Сьогодні у пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники Львівського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили у громадянина Польщі, який їхав в Україну, оптичний приціл до гранатомета.

Кримінал

Фото для новини

14:24 2 липня 2016 р.

Десантники тренувалися на Львівщині відбивати напад диверсантів

У ході українсько-американського командно-штабного навчання «Репід Трайдент – 2016», які тривають на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулось практичне тренування підрозділу українських Високомобільних десантних військ у діях під час патрулювання визначеної ділянки місцевості та відбиття раптового нападу «бойовиків».

Ситуації

Фото для новини

14:22 2 липня 2016 р.

У Львівській військовій академії проходять перепідготовку офіцери Збройних Сил (+відео)

Молодші офіцери зі всієї України, які нещодавно підписали контракт на проходження служби у Збройних Силах, вдосконалювали свої теоретичні знання та практичні навички за різними напрямами підготовки.

Ситуації

Фото для новини

14:00 2 липня 2016 р.

На сесії Львівської міськради вилучили десятки МАФів

Директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич пояснила: «Вилучили ті МАФИ, які не були встановлені. І вони були внесені на розгляд сесії міської ради попередньої каденції з голосу, без погодження з виконавчими органами».

Економіка

Фото для новини

13:30 2 липня 2016 р.

На Донеччині вчора загинув наш військовий і поранили ще двох, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у суботу: «За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, двоє – отримали поранення».

Політика