Новини Львова (cтор. 5734)

Фото для новини

19:53 17 вересня 2016 р.

У Львові відкрили секрет єврейського пеніциліну

Лікарі зараз стикаються з такими хворобами та патологіями, які не зустрічалися років двадцять тому. А все тому, що зараз люди споживають абсолютно не такі продукти, які були раніше. Років 20 тому продукти містили різні вітаміни та мінерали, які зараз людина винищила пестицидами.

Медицина

Фото для новини

16:50 17 вересня 2016 р.

Львів став музою для книги про Донбас, – автор

Львів надихнув журналістку з Донецька Світлану Єременко написати книгу про Донбас. Про це вона сьогодні повідомила під час презентації збірки оповідань «Терикони під літаком» у Львівському прес-клубі.

Політика

Фото для новини

15:03 17 вересня 2016 р.

Зірка Героя України – жахлива, – офіцер

Про це сьогодні, 17 вересня, під час прес-конференції на тему «Інформаційна війна з Росією: рецепти перемоги», яка відбулася у Львівському прес-клубі в рамках відеопрезетації книжкових новинок, сказав голова ЛОО «Спілка офіцерів України» полковник Петро Костюк.

Політика

Фото для новини

14:54 17 вересня 2016 р.

Московський патріархат почуває себе дуже потужно на Волині, – генерал

Про це сьогодні, 17 вересня, під час прес-конференції на тему «Інформаційна війна з Росією: рецепти перемоги», яка відбулася у Львівському прес-клубі в рамках відеопрезетації книжкових новинок, сказав генерал-лейтенант, голова СОУ (Київ) Олександр Скіпальський.

Політика

Фото для новини

13:15 17 вересня 2016 р.

У Львові презетували фотолітопис до 25-річчя Незалежності України

До фотоальбому який присвячений 25-річниці сучасної української державності, ввійшло понад п’ять тисяч світлин. Їх добирали з десятка тисяч фотографій, які висвітлюють майже 500 тисяч подій, що відбулися в Україні за останню чверть століття.

Історія