Львівські «Карпати» знову не зуміли перемогти (відео)

20:05 17 вересня 2016 р.

Сьогодні на «Арені Львів» зосередилися на руйнуванні чужих атак.

У прес-службі (інформаційному центрі) львівського футбольного клубу «Карпати» навели статистні дані про сьогоднішній матч на «Арені Львів»:

«Карпати» – «Чорноморець» – 0:0

8-й тур. 17.09.2016, 17:00. «Арена Львів», Львів. 2 858 глядачів. Похмуро, дощ. +23°С

Арбітр – Ярослав Козик (Мукачеве, Закарпатська область).

«Карпати»: Підківка, Зубейко (Мірошніченко, 79), Лобай, Нестеров, Кравець, Вербний, Костевич, Худоб’як (Рудика, 71), Ярошенко, Кадимян (Богач, 59), Бланко-Лещук.

Запасні: Мисак, Чачуа, Чумак, Грисьо.

В.о. головного тренера – Сергій Зайцев.

«Чорноморець»: Боровик, Хочолава, Ковалець, Коркішко, Хобленко (Барілко, 68), Калітвінцев (Іса Шеріф, 60), Смірнов, Татарков (Третьяков, 65), Мартиненко, Люлька, Данченко.

Запасні: Безрук, Куценко, Кабаєв, Матеус.

Головний тренер – Олександр Бабич.

Попередження: Кравець, 60, Вербний, 72, Костевич, 89, Нестеров, 90+3 – Коркішко, 35».

У прес-службі (інформаційному центрі) львівського футбольного клубу також повідомили в суботу, що «Карпати» й «Чорноморець» залишили поле без забитих м’ячів у рівному поєдинку. Натомість тимчасові спалахи активності суттєвих дивідендів командам не принесли. Тому  зустріч завершилася так, як і почалася. 

Несподіванки розпочалися ще до початку гри – Сергій Зайцев вирішив здивувати львівських вболівальників і випустив на поле одразу трьох дебютантів. Окрім новачків Зубейка та Ярошенка, на полі з перших хвилин з’явився Вербний. Цікаво, що Назар утворив кулак у центрі півзахисту з Костевичем, який зазвичай грає на фланзі. 

Ці зміни додали «Карпатам» міцності при захисті власних воріт – «Чорноморець» створював моменти вкрай рідко. Згадується лише удар Хобленка після подачі Коркішка – повз ворота. З іншої сторони не надто активно вели себе біля чужих володінь і самі «леви» – Смірнов зарядив по своїх воротах, але врятував Боровик, а удар Костевича після прориву зліва завершився пострілом у сітку із зовнішньої сторони.

Загалом команди сконцентрували свою увагу на боротьбі в центрі поля й діяли, практично не дивлячись на ворота – ані на чужі, ані на свої. У такому ключі футболісти й пішли в роздягальні – із надією на активність у другій половині.

Вже на 47 хвилині «моряки» могли відкривати рахунок – Підківка відбив перед собою удар Калітвінцева, але виправився, впоравшись із добиванням Хочолави. «Леви» відповіли не менш гостро – Костевич прострілив зліва, а Зубейко мав можливість пробивати двічі – обидва рази надто слабо й у захисників.

Швидкий і гострий на моменти старт тайму передбачав таке ж продовження, але не в цьому випадку. Обидві команди й далі більше зосередилися на руйнуванні чужих атак, аніж створенні своїх. Вихід Богача, Рудики і Мірошніченка лише укріпив редути «Карпат», але каталізатором атакуючих потуг не став.

Все могло вирішитися вже в компенсований арбітром час – Ярошенко в упор з кількох метрів пробивав головою, але шкіряний неймовірним чином розминувся із воротами. Ех, а перемога була так близько...

Таким чином, «леви» та «моряки» розходяться закономірним миром – який матч, такий і рахунок. Та все ж це перший заліковий бал для «Карпат» за останні п’ять поєдинків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів