Новини Львова (cтор. 5360)

08:45 4 березня 2017 р.

Аварійна бригада повернула струм чотирьом львівським будинкам

У п’ятницю, 3 березня, о 20:10 унаслідок виходу з ладу запобіжника на трансформаторній підстанції були знеструмлені чотири приватні житлові будинки на вулиці Граб'янки у Франківському районі Львова.

Ситуації

18:58 3 березня 2017 р.

Уряд Франції надасть 650 тисяч євро на закриття й рекультивацію звалища Львова

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив у своєму відеозверненні: «Французький уряд ухвалив рішення про надання гранту 650 тисяч євро на проектну документацію щодо закриття та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища».

Економіка

Фото для новини

18:00 3 березня 2017 р.

Львівщина прийматиме чемпіонат України з біатлону

6-12 березня на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного Комітету спорту інвалідів України в селі Яворів у Турківському районі Львівської області відбудеться чемпіонат України з біатлону.

Спорт

Фото для новини

17:30 3 березня 2017 р.

Прикордонники затримали львів’янина, який ображав і штовхав їх

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби повідомили в п’ятницю, що в сервісні зоні перед пунктом пропуску «Шегині» були змушені затримати одного із подорожуючих за злісну непокору вимогам правоохоронців.

Кримінал

16:55 3 березня 2017 р.

Роботи з продовження трамвайного маршруту №8 у Львові розпочнуться з понеділка

У «Львівавтодорі» запевнили, що «з понеділка, за сприятливих погодних умов, будуть розпочаті роботи з продовження трамвайного маршруту №8 на проспекті Червоної Калини до «Санта-Барбари».

Ситуації

Фото для новини

16:30 3 березня 2017 р.

Поліціянти затримали у Львові помічника судді та адвоката

У прокуратурі Львівської області запевнили, що її працівники спільно з управлінням захисту економіки поліції припинили корупційну схему прийняття замовних рішень одним із районних судів Львова.

Кримінал

16:20 3 березня 2017 р.

10 поліціянтів будуть «перемовниками» під час масових акцій на Львівщині

В обласному управлінні поліції запевнили, що до складу її групи перемовників увійшли найбільш досвідчені працівники управління превентивної діяльності, патрульної поліції, відділів поліції Львова та батальйону поліції особливого призначення, які пройшли спеціальні тренінги.

Ситуації