Поліція скерувала до суду обвинувачення львів’янину, який ошукав десятки людей

17:00 3 березня 2017 р.

Раніше судимий 23-річний львів’янин пропонував через соціальні мережі придбати різні речі.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 3 березня, що її працівники поліції скерували до суду матеріали щодо 24 фактів шахрайств, скоєних 23-річний львів’янином. Крім того встановлено, що вінпричетний ще до двох десятків аналогічних правопорушень, внаслідок яких потерпіли громадяни з різних областей України.

Начальник Карпатського управління кіберполіції, підполковник поліції Олег  Кріп, повідомив: «Раніше судимий 23-річний львів’янин через соціальні мережі пропонував придбати різні речі. Люди, яких приваблювали помірковані ціни, перераховували на його банківські картки кошти, проте товари зловмисник їм не надсилав».

Відтак, йому оголошено про підозру у скоєнні злочинів за  частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу України, яка передбачає за шахрайство позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Про це повідомили сьогодні, 3 березня, у Львівському обласному управлінні поліції, де також поінформували: «Обвинувальний акт по 24 фактах шахрайства скерований до суду. Наразі правоохоронці встановили причетність львів’янина ще до двох десятків схожих кримінальних правопорушень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів