Новини Львова (cтор. 5300)

Фото для новини

14:55 3 травня 2017 р.

Львівські правоохоронці викрили крадіїв нафтопродуктів

Працівники управління захисту економіки у Львівській області та військової прокуратури Львівського гарнізону припинили діяльність організованої злочинної групи зі шести осіб, які викрадали нафтосировину з нафтопродуктопроводу.

Кримінал

Фото для новини

14:30 3 травня 2017 р.

У Бродах вшанували полеглих авіаторів

У середу, 3 травня, у військовій частині А 2595 у Бродах відбулися поминальні заходи з нагоди вшанування пам'яті про Героїв-авіаторів, які загинули три роки тому під час антитерористичної операції поблизу Словянська.

Ситуації

Фото для новини

14:00 3 травня 2017 р.

Велопроменад «Батяри на роверах» пройде у Львові шостого травня

Охочих переїхатися на двоколісних Львовом запрошують 6 травня о 14.00 на площу Музейну – тут, поблизу церкви Пресвятої Євхаристії (монастир домініканців), відбудеться реєстрація учасників.

Культура

12:18 3 травня 2017 р.

Поліціянти розшукують у Львові грабіжників

У середу, 3 травня, о 2.37 четверо невідомих проникли у офісне приміщення на вулиці Шевченка у Львові й, погрожуючи сторожу фізичною розправою, зв’язали його та заволоділи грошима підприємства, після чого втекли. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Кримінал

Фото для новини

12:00 3 травня 2017 р.

«Лев» закликає повідомляти про безпритульних тварин

Львівське комунальне підприємство «Лев» закликає львів’ян надавати підприємству інформацію про тварин, котрі потребують прилаштування – поки тривають роботи над створенням центру адопціїї.

Ситуації