«Лев» закликає повідомляти про безпритульних тварин

12:00 3 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Львівське комунальне підприємство «Лев» закликає львів’ян надавати підприємству інформацію про тварин, котрі потребують прилаштування – поки тривають роботи над створенням центру адопціїї.

У Львівському комунальному підприємстві «Лев» повідомили: «Ми з нетерпінням готуємося до відкриття центру адопції (всиновлення) тварин на території ЛКП «Лев» вже у травні. Але поки ще тривають роботи, ми не хочемо гаяти часу і оголошуємо початок збору інформації про собак та котів, які чекають на прилаштування. Запрошуємо волонтерів, опікунів та небайдужих львів’ян надсилати нам інформацію про чотирилапих, яким потрібно знайти дім. Згодом ця інформація буде доступна у нашому центрі адопції – всі, хто шукає собі домашнього улюбленця, зможуть з нею ознайомитися. Таким чином ми разом збільшимо шанси тварин на прилаштування. Долучайтеся, аби разом робити ще більше добрих справ для безпритульних собачок та котиків нашого міста!»

Про це повідомили сьогодні, 3 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також зазначили: «Для того, щоб надати інформацію про тварину, що потребує прилаштування, слід надіслати анкету (у вкладеному файлі) на скриньку lkplev@gmail.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів