Новини Львова (cтор. 7385)

Фото для новини

14:43 22 жовтня 2014 р.

Генеральна прокуратура – це годівниця для корупціонерів, – Сергій Соболєв

Одним з кроків виведення країни з кризи є детінізація економіки через нещодавно проголосований закон про Антикорупційне бюро. Таким чином відбудеться відсторонення силових структур від бізнес-структур, що є нормальною європейською практикою.

Політика

Фото для новини

14:36 22 жовтня 2014 р.

До Верховної Ради можуть пройти сім партій, а ще три – на межі долання 5% бар’єру

Лідером перегонів є президентський «Блок Петра Порошенка». Разом з ним до парламенту впевнено потрапляють «Народний фронт», «Радикальна партія», «Самопоміч» і «Батьківщина».

Політика

Фото для новини

14:14 22 жовтня 2014 р.

За минулу добу рашисти поранили п’ятьох українських військовослужбовців, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру РНБО Ради національної безпеки і оборони повідомляється також, що поставки живої сили, озброєння та боєприпасів з Росії через ділянки кордону, які контролюються терористами, тривають.

Політика

Фото для новини

14:09 22 жовтня 2014 р.

У Сихові в малих підприємців «віджимають» земельну ділянку для великого торговельного комплексу

Про це під час прес-конференції у Прес-клубі на тему «Звернення підприємців Сихівського району до депутатів і виконкому ЛМР напередодні сесії міської ради 23 жовтня повідомив голова ГО «Львівська асоціація малого бізнесу» Іван Кузик.

Ситуації

Фото для новини

13:36 22 жовтня 2014 р.

На Львівщині зареєстровано 8004 переселенців із Криму й Донбасу

Як повідомив співкоординатор громадського об'єднання «Кримська хвиля» Енвер Бекіров, «є низка людей, які з тих чи інших причин не бажають реєструватися як переселенці, або не хочуть афішувати місце свого перебування».

Ситуації

Фото для новини

13:28 22 жовтня 2014 р.

У Львові зникли в жовтні 16 дощоприймачів

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, у Франківському районі вкрали за місяць шість решіток, Шевченківському – чотири , Залізничному й Сихівському – по три.

Кримінал

Фото для новини

13:27 22 жовтня 2014 р.

У Львові безхатченки зможуть проголосувати на виборах

У Львові вже кілька років працює Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб, що надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились на вулиці. Центр веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову прописку, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав. У Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб львівські безхатченки матимуть право проголосувати.

Ситуації

Фото для новини

13:12 22 жовтня 2014 р.

22-24 жовтня у Львові – виставка «Насіння і Реманент»

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, у Палаці спорту «Україна» на вулиці Мельника, 18 розпочався огляд актуальної торговельної пропозиції всіх типів насіння, саджанців, засобів захисту рослин, мінеральних добрив, пакувальних матеріалів для сільськогосподарської продукції та квітів.

Економіка

Фото для новини

12:43 22 жовтня 2014 р.

Львів’ян просять уникати перенавантажень електромереж обігрівачами в піковий період

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, ЛМР звертається до мешканців з проханням не вмикати у піковий період додаткові електричні обігрівачі.

Ситуації

Фото для новини

12:28 22 жовтня 2014 р.

У Львові розпочали опалювальний сезон

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, станом на ранок 22 жовтня не заповненими теплоносієм залишаються 12 будинків на вулицях Гашека, Максимовича,. Стрийській і Панаса Мирного.

Ситуації

Фото для новини

11:56 22 жовтня 2014 р.

Президент України присвоїв почесні звання п’ятьом львів’янам

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, указом Глави держави Петра Порошенка відзначено Ярослава Кравченка, Григорія Ільчука, Ігоря Кузя, Миколу Шевчука й Зіновію Стоцьку.

Політика

Фото для новини

11:39 22 жовтня 2014 р.

Апеляційний суд у Львові пікетуватимуть за легендарного Ярославенка

Сьогодні, 22.10 о 12 год. в Апеляційному суді Львівської області (пл. Соборна, 7), буде розглянуто скаргу Мельника Ростислава на рішення Сихівського районного суду, яким підприємця зобов'язали відновити зруйновану ним пам'ятку історії -- будинок композитора Ярослава Ярославенка, що був на вул. Ярославенка, 30.

Ситуації