Російський полковник «узяв на себе командування в боротьбі з фашизмом в усьому світі», – «Абвер» (відео)

23:59 12 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Про це заявив у понеділок заступник самопроголошеного «командувача сил «Донецької народної республіки» Гіркіна-«Стрєлкова».


Відео: ТСН.ua

«Укрінформ» розповідає сьогодні, 12 травня, в повідомленні «Абвер» оголосив про зачистку України і ультиматум Ахметову»:

«Заступник командувача сил «Донецької народної республіки» Ігоря Стрєлкова Сергій Здрилюк (оперативний псевдонім «Абвер») заявляє, що у найближчі дні розпочне «зачистку» України від «фашистів». Про це він повідомив телефоном кореспондентові «Укрінформу».

«Стрєлков узяв на себе командування у боротьбі з фашизмом на всій території України і не лише України, а й світу. Особисто я дав команду «кошмарити» усі блокпости українських військ доти, доки вони не зберуть увесь свій особовий склад і не відправлять їх до місць постійної дислокації», – сказав Здрилюк.

Він також зазначив, що повідомлення у ряді ЗМІ про те, що він залишив Україну, не відповідають дійсності. «Те, про що повідомляли ЗМІ, що я відбув з Донецька, неправда. Я завтра буду в Харкові, потім у Києві, Запоріжжі, в Одесі і так далі», – сказав він.

«Абвер» також повідомив, що не погоджує ряд наказів із «Стрєлком». «Деякі накази із Стрєлковим я навіть не погоджую», – зазначив Здрилюк.

За його словами, в понеділок він висунув ультиматум Рінату Ахметову. «Я звернувся до Ріната Ахметова. Якщо він не прийме сторону народу України, то буде оголошений ворогом», – заявив Здрилюк.

Сергій Здрилюк, позивний «Абвер», народився у Вінницькій області, закінчив 1993 року Сімферопольське вище військово-політичне училище. Потім працював у розвідці. Називає себе громадянином і патріотом України».

Як повідомляв «Щоденний Львів», полковник головного розвідуправління генштабу збройних сил РФ Гіркін-«Стрєлков» перебрав сьогодні на себе керівництво злочиним угрупованням «Донецька народна республіка», після чого він проголосив себе її «Верховним Головнокомандувачем» та оголосив від її імені війну Україні й звернувся до РФ за військовою допомогою, а невдовзі злочинне угруповання «Донецька народна республіка» проголосило себе «суверенною державою» й одразу ж попросилося до складу Росії, натомість Гіркін-«Стрєлков» оголосив початок «контртерористичної операції» на Донбасі, однак заяви російського полковника-диверсанта Гіркіна налякали на Донбасі інших терористів, керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук розповів про Гіркіна-«Стрєлкова»: «Одразу після «референдуму» один із російських засланих козачків тут же проголосив себе Верховним Головнокомандуючим і оголосив Україну війну. Правда, тут же його товариші по чарці, пардон, соратники відхрестилися від оголошення війни. Мені ось що цікаво. Вся ця шушваль вважає українську владу й українських патріотів «ставлениками Вашингтона і Заходу». Ну і оголошували б одразу війну НАТО. Було б смішніше. Погане в цьому те, що «головнокомандувач ДНР», якому, за визначенням, ліпше командувати сусідами по палаті, не сидить у психіатричній лікарні під наглядом санітарів, а вільно вештається по українській землі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів