Заяви російського полковника-диверсанта Гіркіна налякали на Донбасі інших терористів, – «ІО» (відео)

23:12 12 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Такі оперативні дані спільноти «Інформаційний спротив» опублікував її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.


Відео: ТСН.ua

Спільнота «Інформаційний спротив» – на своєму сайті, а її координатор, керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, – на власній сторінці в інтернет-мережі «Facebook» – повідомляють сьогодні, 12 травня:

«За оперативною інформацією групи «Інформаційний Опір, сьогоднішні заяви «Стрілка» Гіркіна викликали вкрай неоднозначну реакцію в таборі терористів, опорна база яких знаходиться в Слов'янську. Зокрема, маються на увазі заяви про те що всі «воєнізовані структури» на Донбасі повинні підкорятися його наказам і розпорядженням, а всі «невраховані» бойовики підлягають затриманню, а в разі збройного опору – знищуються на місці.

Окремі групи терористів, які діють на сході країни, прийняли заяву «Стрілка» на свій рахунок, і тепер побоюються не тільки українських силовиків, а й російських диверсантів. За нашою інформацією, зараз в Слов'янську дислокуються близько 1500 бойовиків, блокпости яких розташовані по периметру міста. Обладнано 6 мінометних точок.

Бойовики знайшли способи просочуватися через кільце оточення підрозділів АТО. Наприклад, за нашими даними, бойовики зі Слов'янська брали участь у заворушеннях 9 травня в Маріуполі, після чого повернулися в Слов'янськ».

Як повідомляв «Щоденний Львів», полковник головного розвідуправління генштабу збройних сил РФ Гіркін-«Стрєлков» перебрав сьогодні на себе керівництво злочиним угрупованням «Донецька народна республіка», після чого він проголосив себе її «Верховним Головнокомандувачем» та оголосив від її імені війну Україні й звернувся до РФ за військовою допомогою, а невдовзі злочинне угруповання «Донецька народна республіка» проголосило себе «суверенною державою» й одразу ж попросилося до складу Росії, натомість  Гіркін-«Стрєлков» оголосив початок «контртерористичної операції» на Донбасі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів