Російський диверсант оголосив Україні війну від імені «ДНР» і звернувся до РФ за військовою допомогою

16:20 12 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: hvylya.org

Полковник головного розвідуправління генштабу збройних сил РФ Гіркін-«Стрєлков» проголосив себе в понеділок «Верховним Головнокомандувачем Донецької народної республіки».

Інтернет-видання «Новости Донбасу» повідомляє сьогодні, 12 травня, що полковник головного розвідувального управління генштабу збройних сил РФ Ігор Гіркін-«Стрєлков» проголосив себе в понеділок «Верховним Головнокомандувачем Донецької народної республіки» й звернувся до Росії за військовою допомогою. Відповідний текст його «першого указу» поширюють у вигляді листівок у Слов'янську й Краматорську.

Зокрема в ньому йдеться: «Беручи до уваги надзвичайний характер ситуації в країні, розв'язаний Київською хунтою геноцид донецького населення й погрози інтервенції з боку НАТО, звертаюся до Російської Федерації із проханням про надання ДНР військової допомоги».

Гіркін-«Стрєлков» також вирішив перепідпорядкувати собі «як верховному головнокомандуючому ДНР» усі постійно дислоковані на території республіки військові формування, органи безпеки, міліції, митниці, прикордонної служби, прокуратури, а також інші воєнізовані структури й наказав їм: «Командирам відтепер виконувати тільки мої накази й розпорядження».

Окрім того, він відкрито оголосив війну українським силовикам, розпорядився «ввести на території ДНР режим контртерористичної операції» й наказав:

«У рамках КТО всі бойовики українських неонацистських угруповань (т.зв. «Національна гвардія», Правий Сектор, «батальйон Ляшко» і ін.) підлягають затриманню, а у випадку збройного опору – знищуються на місці. Правоохоронним органам республіки забезпечити кримінальне переслідування ватажків Київської хунти й інших осіб, причетних до підбурювання, організації й здійсненню масових убивств на території ДНР: І. Коломойського, П. Наливайченка, А. Парубія, А. Авакова, Ю. Тимошенко, А. Турчинова, А. Яценюка, О.Ляшка, А. Артеменка а також громадян США Дж. Бреннана, В. Нуланд, Дж. Псаки».

Гіркін-«Стрєлков»  також заявив, що «всі солдати й офіцери збройних сил, внутрішніх військ, СБУ, МВС і інших воєнізованих структур України із цього моменту вважаються такими, що незаконно перебувають на території ДНР». Російський диверсант вимагає, щоб протягом 48 годин вони присягнули на вірність ДНР або залишили її територію, й обіцяє: «Усім, хто перейшли під командування влади ДНР гарантується збереження військових і спеціальних звань, грошового забезпечення й соціальних гарантій ( за умови непричетності до здійснення тяжких і особливо тяжких злочинів)».

Оскільки полковник головного розвідувального управління генштабу збройних сил РФ, ясна річ, не дозволив би собі заявляти все се це без відповідного наказу з Москви, то його устами Росія сама «запрошує» свої війська на терени України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів