Звільнений з полону собака втік від рятувальників у Трускавці

10:01 14 серпня 2021 р.

Фото до новини

Ніхто не знає, має він господарів чи безпритульний.

12 серпня о 09:22 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в м. Трускавець  на вул. Бориславська, Дрогобицького району в закинутий колодязь, глибиною 2 м, впала собака і не може самостійно вибратися. Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області, пише Dailylviv.com.

Про подію повідомив  молодий чоловік, який, проходячи через парк, почув у хащах скавуління тварини. Чоловік одразу зателефонував рятувальникам.

До місця події було направлено рятувальників Дрогобицького районного управління. Спустившись на дно колодязя, надзвичайники за допомогою рятувальної мотузки та підручних засобів підняли з 2-х метрової пастки на поверхню тварину, яка не чинила опір.

Унаслідок події собака не постраждав. Звільнений з полону собака відразу ж втік, повідомили рятувальники. 

Додамо, що в Трускавці є притулок для тварин під назвою "Мокрий ніс", який працює на волонтерських засадах. Досвід допомоги тваринам у волонтерів є. Наприклад, 10 серпня на сторінці у ФБ є розповідь про подібну історію з собакою: "Виловили його в січні, у віці 7-8 місяців, дикуном і то, якби не впав в яму на території одного з санаторіїв, то, мабуть, так би й бігав. Сам процес соціалізації, відбувається доволі повільно, але результат вже маємо".

На Львівщині автомобіль швидкої витягали з болота рятувальники

На Львівщині перекинувся MAN: рятувальники застосували повітряно-пінну подушку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів