Заява в поліцію: отруєних на ринку собак, яких віддали на розтин, лабораторія знищила,- опікунка

19:35 12 серпня 2021 р.

Фото до новини

Результатів розтину собак, яких отруїли 6 серпня на ринку "Галицьке перехрестя", їхня опікунка не дочекалася. Львівська регіональна державна лабораторія Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів повідомила, що утилізувала трупи собак.

Про це Dailylviv.com повідомила опікунка отруєних собак Марта Проць.

Вона також написала заяву на ім'я слідчого ЛРУП у Львівській області Івана Семенюка.

У ній Марта Проць зазначила, що 6 серпня вона віддала трупи загиблих собак на дослідження для виявлення отруйної речовини - ізоніазиду.

"10 серпня прийшли для отримання висновку, проте директор лабораторії (ЩЛ.- Львівська регіональна державна лабораторія Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розташована на вулиці Промисловій, 7 у Львові) Андрій Остап'юк повідомив мене, що зробили тільки два дослідження, а решту весь біоматеріал був знищений, - написала опікунка.

У заяві Марта Проць висловила недовіру працівникам лабораторії, які знищили всі докази.

"Вони нас повідомили, що трупи утилізовані",- зазначила опікунка.

Марта Проць вимагає розслідувати цей випадок зі знищенням доказів і з'ясувати, за чий кошт була зроблена утилізація.

Вона також припускає, що адміністрація ринку «Галицьке перехрестя” може мати безпосередній стосунок до вбивства тварин, оскільки це не перше отруєння собак на ринку.

Нагадаємо, 6 серпня, близько 11.00, до поліції надійшло повідомлення від 53-річної львів’янки про те, що в районі ринку «Галицьке перехрестя» невідомі отруїли собак. Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів