Завтра у Моршині готують облаву на собак: у мережах – хвиля протесту

18:40 18 лютого 2020 р.

Фото до новини

Завтра, 19 лютого, в Моршині почнуть виловлювати безпритульних собак. Захисники тварин бачать у цих намірах місцевої влади бажання знищити чотирилапих.

Повідомлення про виловлювання розміщено на сторінці Моршинської міської ради.

"Звертаємо Вашу увагу на те, що на території міста Моршина з 19.02.2020 року по 21.02.2020 року будуть проводитись роботи з відлову безпритульних тварин.
Просимо мешканців міста не залишати без нагляду домашніх тварин та поставитися з розумінням до тимчасових незручностей, спричинених проведенням відлову, та не чинити перешкод при виконанні робіт.

Після проведення стерилізації та вакцинації соціалізовані тварини будуть повернені на попереднє місце існування.",- йдеться в повідомленні.

Волонтери і захисники тварин б'ють на сполох.

Зокрема відома львівська волонтерка Оксана Давидяк у Фейсбуці пише:

"Купу тварин з квитком в один кінець. Місто курортне, замість того, щоб зайнятися справді стерилізацією та контролем хитро мудро дурять місцевих і вивозять на вірну смерть.
Повертали лише одиниці, і то під тиском волонтерів. Вивезли - типу стерилізували, нібито , прилаштували і - все! Куди, кому пачками собак - ніхто не знає . Місцевих волонтерів там 3-4, всім решті - байдуже!".

Керівник ГО "Стрийські хвости" Юрій Левицький на сторінці у Фейсбуці повідомив, що "підключає поліцію і депутатів".

Нагадаємо, «Лев» зробив фотосесію котів і собак.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів