«Лев» зробив фотосесію котів і собак

22:19 9 лютого 2020 р.

Фото до новини

Львівське комунальне підприємство «Лев» зробило фотосесію своїх підопічних, аби майбутні господарі могли приглянути собі улюбленця. «Знайомтеся і вибирайте», – кажуть у «Леві».

Молодий муркотун Тері. Юний котик, якому близько року, стане чудовим компаньйоном для дітей.

Справжній поціновувач людської уваги Пушок. Молодий котик соціалізований і зможе комфортно проживати в квартирі та в сім‘ї, де є діти.

Чорниш потрапив до нас наляканим і з раною на шиї. Після грумерських процедур він став красенем, схожим на лева. Для своєї родини Чорниш стане цікавим компаньйоном і другом, який ніколи не зрадить.

Муркотлива киця Аліса. Чотирилапа, якій - два роки, потрапила до ЛКП нещодавно. Вона - улюбленець мрії, адже зможе комфортно проживати в квартирі та в сім‘ї, де є діти, які люблять тварин.

Спокійна киця Сашка. Хвостата обожнює лащитись та ніжитись на руках. Понад усе Сашка мріє про теплий дім і щиро віддячить за нього господарям своїм муркотінням.

Милий енерджайзер Альфа. Молода дружня собачка обожнює увагу людей, має здібності до навчання та може проживати в квартирі.

Молодий і соціалізований Раф все ще в пошуку родини. Розумний песик піддається навчанню, може проживати в сім’ї з дітьми. Для господаря Раф стане швидше другом і компаньйоном, аніж охоронцем.

Інва, якій близько трьох років, досі шукає родину. За всіма ознаками видно, що вона була домашня. Чотирилапа розумниця має хороші здібності до навчання і вміє обережно брати їжу з рук.

Молода й активна Блекі. Хвостата із заворожуючим поглядом, продовжує чекати на свою нову родину. Блекі дружня до інших собак і може проживати в квартирі.

Міккі - молодий і дружній собака. Песик має здібності до навчання, вміє гуляти на повідку. Для своєї родини він стане вірним другом і компаньйоном, з яким ніколи не буде сумно.

Шоколадний собака-усміхака Оріон досі в очікуванні господарів. Хвостатий красень добре гуляє на повідку та дружить з іншими тваринами. А також песик може комфортно проживати в квартирі.


Фото Марта Сірко. 


   
 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів