Завтра кулінари частуватимуть делікатесами у Львові тих, хто допомагатимуть нашим військовим

15:55 6 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки акції «Львівського кульїнарного клюбу «Zdorowja I Spoki'j»в інтернет-мережі «Facebook»

Львівський кульїнарний клюб «Zdorowja I Spoki'j» влаштовує в суботу 7 листопада, волонтерську збірку біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій.

У «Львівському кульїнарному клюбі «Zdorowja I Spoki'j» повідомили сьогодні, 6 листопада:

«Прийди, скуштуй та підтримай! Не забуваймо про НАШИХ НА ФРОНТІ – війна ще не скінчилась, перемога попереду.

Завтра, в суботу 7 листопада, у Львові на площі Галицькій біля короля Данила відбудеться волонтерська збірка, організована ВГ «Король Данило». З 14.00 по 18.00 волонтери з ДФ збиратимуть вкрай необхідні у війську речі та кошти на їх придбання.

На підтримку акції учасники Львівський кульїнарний клюб «Zdorowja I Spoki'j» влаштовують доброчинне частування традиційною литовською стравою з казана – «Žirnių košė su spirgučiais». Горохова каша на вуджених реберцях, зі шпондером, шкварками та смаженою цибулею.

Ніби нічого складного, але смакота неймовірна! Власне, як і наші посполиті, але такі пишні деруни зі сметаною, котрі готуватимуть при вас дівчата-волонтери. Все геніальне – просто!

Поспішайте, казан не безкінечний. Будемо раді вашій допомозі. Зібрані кошти будуть витрачені на придбання спорядження та харчів для частування бійців визвольної війни. 

Не змарнуйте шансу поїсти на свіжому повітрі, підтримати одне-одного бадьорим спілкуванням і допомогти нашим хлопцям на фронті. Достойно і з користю, наперекір ворогу – частуймося і допомагаймо!».

Про це повідомили сьогодні, 6 листопада, на сторінці акції в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів