Завтра 55-річний Юрій Федечко пройде 100 кілометрів за добу: заради чого

14:56 18 серпня 2023 р.

Фото до новини

Директор благодійного фонду «З янголом на плечі» Юрій Федечко до дня свого народження пройде 100 кілометрів за добу, щоб зібрати кошти на продовження реабілітації та оздоровлення підопічних фонду.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, пише Dailylviv.com.

Директор благодійного фонду «Із янголом на плечі» Юрій Федечко до дня свого народження пройде 100 кілометрів за добу, щоб зібрати кошти на продовження реабілітації та оздоровлення підопічних фонду, а також – щоб укласти договір ще з одним лікувально-реабілітаційним комплексом, аби допомогти більшій кількості наших захисників та захисниць.

Він зазначив, що зазвичай фонд опікується дітьми з онкогематологічними та орфанними захворюваннями і людьми старшого віку, а в часі повномасштабної війни взяв під свій патронат ще й понад 260 військових з ампутаціями, які проходять реабілітацію у нашій області.

«До свого 55-річчя завтра Юрій пройде 100 кілометрів за добу, щоб зібрати кошти на продовження реабілітації та оздоровлення підопічних фонду, а також – щоб укласти договір ще з одним лікувально-реабілітаційним комплексом, аби допомогти більшій кількості наших захисників та захисниць.

Прошу усіх, хто має таку можливість, підтримайте збір – таким чином ви допоможете нашим воїнам повернути втрачені можливості й відновитись після пережитого на фронті», – розповів очільник Львівщини.

Зробити свій внесок можна тут: https://send.monobank.ua/jar/7XYwgMMMpH

Загинув донор, який завжди допомагав онкохворим дітям, - директор БФ

4500 км: 70-річний лікар на велосипеді приїхав із Франції до Львова (відео)

Депутат-паломник проїхав 3600 км на велосипеді зі Львова до Сантьяго-де- Компостелла

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів