Загинув власник Нібулону з дружиною: дві версії (відео)

09:55 31 липня 2022 р.

Фото до новини

Олексій Вадатурський та його дружина стали жертвами нічного обстрілу Миколаєва росіянами - найбільшого за ввесь час повномасштабного вторгнення агресора. Після цього повідомлення голова МОВА спростував його.

Про це двічі написав голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у телеграм-каналі, інформує Dailylviv.com.

"Внаслідок нічного обстрілу Миколаєва загинув Герой України та власник однієї з найбільших аграрних компаній "Нібулон" Олексій Вадатурський та його дружина, - повідомив нардеп Гончаренко.

Вадатурському було 74 роки. 2021 року Forbes Україна оцінював його статки в 430 мільйонів доларів. Він входив до топ-100 найбагатших українців.

Він не підпадає під мобілізацію за віком і міг спокійно бути десь у Європі. Але вирішив залишитись у такий час у своїй країні".

Син загиблих – Андрій – був народним депутатом у минулому скликанні Верховної Ради.

Згодом Віталій Кім написав у телеграм-каналі, що "Гончаренко вилучив пост про загибель бізнесмена Олексія Вадатурського та його дружини у Миколаєві".

І додав, що внаслідок нічних обстрілів Миколаєва 1 особа загинула, 2 поранені. "Сподіваємось, що Вадатурський живий", - написав Віталій Кім.

Пізніше Віталій Кім підтвердив загибель відомого бізнесмена Олексія Вадатурського.

"Миколаїв - Місто-герой. Кожного дня ми втрачаємо наших мешканців, наших воїнів. І сьогодні наше місто втратило свого Героя. Вночі внаслідок обстрілу міста трагічно загинули Герой України, генеральний директор компанії "Нібулон" Олексій Опанасович Вадатурський та його дружина Раїса Михайлівна Вадатурська", - написав Кім.

Довідково

ТОВ СП «Нібулон» — аграрна компанія України, один з найбільших українських сільськогосподарських виробників та експортерів. Її засновник і незмінний генеральний директор — Олексій Вадатурський. «Нібулон» 2017 року за дохідністю посіла 7-е місце серед усіх холдингів України і 3-тє — серед аграрних компаній. 

2019 року визнана британським фінансовим виданням найкращим інвестором у сільське господарство України. За результатами міжнародного дослідження Randstad Employer Brand Research «Нібулон» будо вдруге визнано «Найпривабливішим роботодавцем України в галузі сільського господарства».

Вадатурський посів 24-те місце в рейтингу ТОП-100 найбагатших людей України.

Офіс Генпрокурора опублікував фото зі зруйнованого будинку загиблого підприємця Олексія Вадатурського.

У штабі Чорноморського флоту в Севастополі переполох

росія випустила три ракети С-300 по училищу в Харкові

Кулеба і Блінкен домовилися про провал російського вторгнення

Козицький порахував, скільки годин тривала повітряна тривога

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів