Загроза ворожих авіаційних і ракетних ударів залишається на всій території України, - Генштаб

07:26 4 січня 2023 р.

Фото до новини

Російські війська впродовж минулої доби завдали 7 ракетних, 18 авіаційних ударів та здійснили понад 85 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних Сил Україн, пише Dailylviv.com

Російські війська впродовж минулої доби завдали 7 ракетних, 18 авіаційних ударів та здійснили понад 85 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі міст Краматорськ Донецької області, Запоріжжя та Херсон. Є постраждалі серед мирного населення.

На Запорізькому та Херсонському напрямках постраждали райони понад 25 населених пунктів. Ворог не припиняє обстрілів цивільної інфраструктури міст та селищ вздовж правого берега річки Дніпро. 

Загроза ворожих авіаційних і ракетних ударів залишається на всій території України. 

Окупанти зосереджують зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та намагаються покращити тактичне становище підрозділів своїх військ на Куп’янському, Лиманському та Авдіївському напрямках.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка і Білогорівка Луганської області та Соледар, Красна Гора, Бахмут, Майорськ, Мар’їнка, Новомихайлівка, Побєда і Красногорівка Донецької області.

ЗСУ знищує військовослужбовців і техніку окупантів, - Генштаб

Росія атакувала ракетами Запоріжжя: спалахнула пожежа, є поранений, - Старух

Україна готується завдати фінальної поразки державі-терористці

Нові технології допомагають нам з меншими втратами знищувати ворога, - Каменяр

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів