Вишкіл зі застосування важкого озброєння закінчили добровольці Львівщини

20:17 1 червня 2022 р.

Фото до новини

Із 27 до 31 травня на Львівщині провели навчання зі застосування важкого озброєння для сотні членів добровольчих формувань територіальних громад області.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Учасників вишколу ознайомили з порядком транспортування, розгортання та застосування важкого озброєння. Зокрема переносних ракетних комплексів, гранатометів та мінометів.

Крім того, добровольці отримують навички психологічного балансу, який є вкрай важливим в бойових умовах. Про це розповів офіцер Збройних Сил України Андрій Андрейків, який навчає воїнів.

«Медитація є нашою спільною вправою. Вона допомагає зберігати баланс – тілесний, духовний та ментальний, і це дуже важливо у складних сучасних умовах, коли ми перебуваємо серед багатьох ризиків та викликів. За допомогою медитації ми вчимося ухвалювати правильні рішення у складних умовах, зберігаючи спокій та здоровий глузд. Найважливішим в нашому розумінні є здатність солдатів під час виконання бойових завдань бути сконцентрованими, безстрашними та спокійними», – розповів офіцер в коментарі для The New York Times.

Як повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, у Львівській області, включно зі Львовом, сформували 83 воєнізовані формування територіальних громад.

«До таких формувань входять тисячі жителів області. Львівська обласна державна адміністрація подбає про те, щоб у літній період розширити кількість заходів із підготовки воєнізованих підрозділів територіальних громад», – зазначив раніше очільник області.

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів