Випробування теплових мереж позбавлять багатьох львів’ян гарячої води

12:10 16 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді попередили: «Львівтеплоенерго» розпочинає гідравлічні випробування теплових мереж 23 квітня, «Залізничнетеплоенерго» – 10 травня».

У прес-службі Львівської міськради повідомили в понеділок: «23 квітня «Львівтеплоенерго» розпочинає проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж із метою виявлення дефектів, які підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури. У Залізничному районі Львова гідравліка розпочнеться з 10 травня».

«Зокрема, гідравліка теплових мереж від ТЕЦ-1 і ТЦ «Південна» відбуватиметься з 23 квітня до 27 квітня, а гідравліка теплових мереж від ТЦ «Північна» – з 23 квітня до 27 квітня. У зв’язку з проведенням гідравлічних випробувань, буде припинено подачу гарячої води», – поінформували також у міськраді.

23 квітня будуть позбавлені гарячої води 764 житлових будинків у Сихівському житловому масиві – на проспекті пЧервоної Калини й вулицях Морозній, Сихівській, Зубрівській, Монастирського, Довженка, Хуторівка, Чукаріна, Хоткевича, Полуботка, Кавалерідзе, Антоненка-Давидовича, Коломийській, Кос-Анатольського, Трильовського, Вернадського, Антонича, Драгана, Скрипника, Освицькій. Не буде з 23 квітня до 27 квітня гарячої води й на вулицях Стрийській, Бондарській, Скорини, Гашека, Лазаренка, Сахарова, Куликівській, Єфремова, Гвардійській, Лукаша, Моршинська, Кастелівка, Вітовського, Науковій, Володимира Великого та прилеглих до них вулиць Рубчака, Тролейбусній, Княгині Ольги, Симоненка, Пулюя, Бойчука, Кульпарківській та інших.

Більше подробиць – на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів