Вулиці свого міста патрулювали вночі близько 800 львів’ян

09:40 25 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: Прес-служба міської ради

Як зазначають у координаційному штабі, загалом вона пройшла спокійно.

Місто Львів продовжують патрулювати мобільні групи. Долучаються до патрулів і працівники міліції та ДАІ. Створені спеціальні патрульні авто- та велогрупи. Як зазначають у координаційному штабі, загалом ніч у Львові пройшла спокійно. 

Зокрема, в Личаківському районі на маршрути виходили 115 людей, виїжджали два автопатрулі й три велопатрулі по п’ять осіб. Окрім того працювали 25 міліціонерів та мобільна група патрульної-постової служби. Чергувала оперативно-слідча група. 

Голова Личаківської РА Іван Лозинський попереджає львів’ян, щоб були обережніші, бо почастішали випадки шахрайства, й конкретизує: «Зокрема, за цю ніч сталися три таких випадки на вулицях Верхратського та Медової Печери. У цілому ніч була спокійнішою за попередню».

У Шевченківському районі піший патруль налічував близько 155 осіб, з них 32 – працівники міліції. Окрім того, на маршрути виїжджали 7 автогруп та 12 велогруп. У райвідділі міліції чергувала оперативно-слідча група. Як зазначив голова Шевченківської РА Олександр Удовенко, ніч пройшла спокійно без нестандартних ситуацій.

Голова Сихівської РА Ірина Маруняк розповіла, що вночі у районі патрулювали 145 осіб, з них 32 – міліціонери, а також 3 представники патрульно-постової служби. Окрім того, виїжджали 17 автогруп та 10 велопатрулів. Також у райвідділі чергували 10 представників оперативно-слідчої групи. Ірина Маруняк повідомила також: «Цієї ночі сталося одне ДТП, інформацію передано в ДАІ. Також було затримано осіб у стані алкогольного сп’яніння. Загалом ніч пройшла спокійно». 

Своєю чергою, заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля розповів: «Вночі у Галицькому районі до патрулювання було залучено 180 людей і сім автомобілів. Також працювало три велопатрулі (15 осіб). Долучались працівники міліції. Загалом зафіксовано дві скарги на продаж алкоголю вночі. з продавцями провели профілактичну роботу. Будемо перевіряти ці установи сьогодні».

Натомість голова Залізничної районної адміністрації Ірина Гримак зазначила: «За ніч у Залізничному районі правопорушень не виявлено. На вулиці Курмановича було знайдено невідомий предмет, схожий на вибуховий пристрій, на місці працюють спеціалісти. Загалом вночі район патрулювало 115 активістів, 31 працівник міліції, у велопатрулюванні взяли участь 15 людей, також було 8 автомобільних груп. Окрім цього до спільного патрулювання з працівниками ДАІ було залучено 16 активістів, на в’їзді в місто, на вулицях Кульпарківська та Городоцька стоять 2 блокпости».

А у Франківській районній адміністрації повідомили: «Ситуація у Франківському районі спокійна, до нічного патрулювання було залучено 84 активісти, 72 працівники міліції, 57 автопатрулів, 3 машини ДАІ та 4 велопатрульних груп по 5 людей кожна», – 

Повідомляючи про це сьогодні, 25 лютого, прес-служба міської ради нагадує номери телефонів штабів у районних адміністраціях:

Галицька РА – штаб району 098-862-25-29;

Личаківська РА – черговий приймальні 032-254-62-06;

Сихівська РА – черговий приймальні 032-254-64-02;

Франківська РА – черговий приймальні 032-237-33-32;

Шевченківська РА – черговий приймальні 032-252-17-67;

Залізнична РА – черговий приймальні 032-295-82-40.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів